SUSRET U SLAVONIJI / Osmina finala Kupa pred odgodom: 'Vidjet ćemo što će sudac odlučiti'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

'Ukoliko je doista teren u tako lošem stanju, bilo bi najbolje da se utakmica odgodi. No, prihvatit ćemo svaku odluku, otišli smo u Vukovar i vidjet ćemo što će sudac odlučiti.'

29.11.2023.
10:12
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Srijedu u 13.30 bio je termin rezerviran za odigravanje zaostale utakmice Lokomotive i Vukovara u osmini finala hrvatskog nogometnog Kupa.

Image
'TO JE PREVAGNULO' /

Filip Ugrinić pojasnio zašto je odbio igrati za Srbiju

Image
'TO JE PREVAGNULO' /

Filip Ugrinić pojasnio zašto je odbio igrati za Srbiju

Prema informacijama SN, susret je pred odgodom zbog lošeg stanja terena. Navodi se da je od službenih ljudi iz slavonskog kluba došla poruka prema Lokomotivi:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne morate ni dolaziti, ne vjerujemo da će se utakmica odigrati, teren je užasan!”

Trener Lokomotive Silvijo Čabraja je o situaciji rekao rekao sljedeće: "Ukoliko je doista teren u tako lošem stanju, bilo bi najbolje da se utakmica odgodi. No, prihvatit ćemo svaku odluku, otišli smo u Vukovar i vidjet ćemo što će sudac odlučiti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije još izvjesno hoće li se igrati ili ne, a trener Čabraja govori kako bi se smanjila uloga favorita za njegovu momčad: "Taj će loš teren svakako biti veliki problem, nećemo moći igrati našim uobičajenim načinom i morat ćemo se prilagoditi teškim uvjetima. Neće biti kombinatorike, preskakat će se igra, a zna se da su kup-utakmice uvijek varljive, u tom jednom dvoboju sve je moguće. Moramo biti oprezni i očekujem da će moja momčad biti maksimalno angažirana protiv ozbiljnog suparnika."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatsku žensku rukometnu reprezentaciju na SP-u gledajte na Voyo i RTL Kockici. Prvenstvo u Švedskoj, Danskoj i Norveškoj počinje 29. studenog i trajat će do 17. prosinca. Budite uz Kraljice šoka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo