Osječani dobili veliko pojačanje za HNL!

2.3.2011.
18:54
VOYO logo

Nakon potpisivanja ugovora, Marko Babić je zahvalio svima koji su sudjelovali u realizaciji njegovog povratka u NK Osijek, posebice predsjedniku kluba Robertu Špeharu, kazavši kako dolaskom želi što više pomoći svome klubu.

Ocijenio je kako, nakon nastupanja u njemačkim i španjolskim prvoligaškim klubovima, još uvijek ima motiva za nastupanjem u domaćoj ligi, gdje, svojim iskustvom posebice, može pomoći mlađim igračima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Osijeka Robert Špehar rekao je kako će povratak Babića, kao igrača koji je ostavio trag u europskom nogometu, biti od velike pomoći klubu.

Dodao je da se Babić, iako je u inozemstvu igrao za klubove, pod znatno povoljnijim ugovorima, prilagodio trenutačnim financijskim mogućnostima osječkog prvoligaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marko Babić je nakon samo 16 odigranih utakmica za Osijek 2000. prešao u Bayer Leverkusen, a igrao je i za berlinsku Herthu te španjolske klubove Real Betis i Real Zaragozu.

Bio je standardni reprezentativac Hrvatske u vrijeme kada je Zlatko Kranjčar bio izbornik i za nacionalnu momčad je odigrao 49 utakmica i postigao tri gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo