'Osjećam se kao magarac, svaki tjedan ista priča'

Nogometaši HSV-a i prošli su vikend još jednom razočarali svoje navijače. Domaći poraz od Borussije Mönchengladbach u 6.

19.9.2011.
19:15
VOYO logo

"Obrana nam je najveći problem, ali imamo probleme i u napadu. I protiv Borussije smo promašili previše prilika", samokritčan je bio Petrić u razgovoru za Hamburger Morgenpost.

Priznao je pritom da momčadi nedostaje samopouzdanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prošlo je puno vremena od naše posljednje pobjede, što nam svakako ne pomaže. Pomalo se osjećam kao magarac. Svaki tjedan se vraćamo pred novinare i pričamo vam istu priču nakon utakmica. Možda bi bilo bolje da zašutimo i nastavimo raditi", rekao je hrvatski reprezentativac.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=mZsmhlHPcubb8sdi
szólj hozzá: Ham 0-1 Mon

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon najlošijeg starta momčadi u Bundesligi u povijesti uprava kluba odlučila je smijeniti trenera Michaela Oenninga.

"U zadnja dva dana nakon poraza od Borussije Mönhengladbach vodili smo mnoge intenzivne razgovore u klubu i došli do zaključka da moramo donijeti odluku o smjeni trenera", rekao je sportski direktor kluba Frank Arnesen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladena Petrića, Ivu Iličevića i ostale nogometaše HSV-a odsad će voditi 42-godišnji Argentinac Rodolfo Cardoso, bivši igrač kluba, koji je najveći dio svoje igračke karijere proveo u Njemačkoj. Od 2005. godine radi u HSV-u kao trener mlađih uzrasta, a od 2009. godine vodio je rezervnu momčad.

Vezani članci:

arti-201108310448006 arti-201108270167006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo