OSIJEKOV MILIJUNSKI POSAO: / 'Nema više prodaje za sitniš', Bijelo-plavi prodali braniča portugalskom velikanu

Image
Foto: PIXSELL

Andrej Lukić karijeru će nastaviti u Bragi

16.1.2018.
17:22
PIXSELL
VOYO logo

Ugovor u trajanju od četiri i pol godine s portugalskom Bragom potpisao je dosadašnji Osijekov branič Andrej Lukić. Visina transfera iznosi milijun eura, potvrdila je službena internetska stranica trenutačno trećeplasiranog kluba hrvatskog nogometnog prvenstva.

Osijek na nogometnoj karti Europe

"Prošla su vremena da se naši igrači transferiraju za par stotina tisuća eura i da nemaju pravu tržišnu cijenu. Sada je bitno drugačije i na primjeru Lukića se vidi i očituje da možemo biti vrlo zadovoljni obavljenim poslom. Osijek smo vratili na nogometnu kartu Europe, pa i naši igrači moraju u financijskom smislu dosegnuti određene vrijednosti koje idu uz takve rezultate i iskorak kojega stalno ostvarujemo. To se, dakako, odnosi i na iznos koji nam pripada u smislu odštete. Nema više prodaje za sitniš", poručio je klupski predsjednik Ivan Meštrović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pronašli smo zajednički interes i završili posao na opće zadovoljstvo. Braga je itekako ozbiljan klub, poslali su dobru ponudu i sigurno je to i za našeg Andreja dobra prilika. Oni su prošli u šesnaestinu finala Europske lige, uvijek su im visoke ambicije, a Lukić može igrati na više pozicija i vjerujem da će se tamo dobro snaći, bez obzira kakva ga konkurencija očekuje", uvjeren je sportski direktor Osijeka Alen Petrović koji je želio istaknuti i sljedeće:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema rasprodaje

"Htio bih naglasiti da nije riječ ni o kakvoj rasprodaji naših igrača, nego možemo reći da su se u ovom transferu poklopile okolnosti koje nam odgovaraju i ne remete sve ono što smo zamislili za nastavak sezone."

Lukić (23) je za Osijek nastupio u više od stotinu utakmica nakon debija za klub u 2012. godini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo