ZANIMLJIVE PRIPREME / Osijek u jednom danu pobijedio srpskog pa mađarskog prvoligaša

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Bile su ovo posljednje pripremne utakmice Osijeka koji nastavak prvoligaške sezone dočekuje kao treća momčad na ljestvici. Prvu utakmicu Osijek će odigrati 21. siječnja, domaći ogled 18. kola HNL-a protiv Rijeke

14.1.2023.
17:29
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

 Nove dvije prijateljske utakmice u jednom danu, na pripremama u Umagu, odradili su nogometaši Osijeka koji su upisali pobjede u oba susreta.

U prvom je na papiru druga momčad Osijeka pobijedila srpskog prvoligaša Javor 2-1. Nakon prvog dijela Javor je vodio golom Gigića, no Osječani su rezultat okrenuli u nastavku. Prvo je Bakić u 69. pogodio s bijele točke za 1-1, dok je u samoj završnici, u 85. minuti, Omerović pogodio za pobjedu Osijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom ogledu Osijek je s minimalnih 1-0 bio bolji od mađarskog prvoligaša MOL Fehervar. Jedini pogodak postigao je Argentinac Ramon Mierez u 76. minuti.

Bile su ovo posljednje pripremne utakmice Osijeka koji nastavak prvoligaške sezone dočekuje kao treća momčad na ljestvici. Prvu utakmicu Osijek će odigrati 21. siječnja, domaći ogled 18. kola HNL-a protiv Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo