OSIJEK SE POHVALIO NOVIM NAPADAČEM: / Načinom na koji su ga predstavili legenda s fotke neće biti presretna

Image
Foto: AFP

Kad je dolazio jasno je rekao što o tome misli

21.6.2019.
13:03
AFP
VOYO logo

Dosadašnji napadač Nantesa, 23-godišnji AntonioMance novo je pojačanje Nogometnog kluba Osijek, potvrdio je klub na službenoj stranici. Riječ je o igraču zbog kojeg je VahidHalilhodžić zimus sipao žuč.

“Želim jaču momčad sljedeće sezone, tako da je sve sad u njegovim rukama. Posljednjeg dana zimskog prijelaznog roka doveli su mi igrača i samo tako mi to rekli, bez da me se što pitalo. Zove se AntonioMance, tako su mi rekli. Nikad nisam čuo za njega i to ne može tako. Ako ostanem, želim odlučivati o transferima i igračima koji dolaze”, Vahina je izjava koju su tada prenijeli francuski mediji…

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
RAZGOVARALI SMO S VAHOM O PRIČI KOJA SE POJAVILA U MEDIJIMA I SEZONI NA IZMAKU: /

'Neki očito traže sukobe, ali bilo je kaotično'

Image
RAZGOVARALI SMO S VAHOM O PRIČI KOJA SE POJAVILA U MEDIJIMA I SEZONI NA IZMAKU: /

'Neki očito traže sukobe, ali bilo je kaotično'

Međutim, u Osijeku su zaboravili na tu izjavu bivšeg trenera Dinama.

Tri gola Nizozemcima

"Mance je u Nantes došao na poziv VahidaHalilhodžića nakon što je Argentinac Sala poginuo u avionskoj nesreći“, piše na službenoj klupskoj stranici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navode kako je tijekom proljetne polusezone u pet navrata je ulazio s klupe u Lique 1, a jedinu utakmicu koju je započeo u početnom sastavu, u Coupe de France, okončao je zgoditkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj Riječanin u Nantesu je bio na petomjesečnoj posudbi iz slovačkog Trenčina. Tamo je pružio najbolje partije.

Najupečatljivije bile su one protiv Feyenoorda u 3. pretkolu. U velikom trijumfu od 4:0 sudjelovao s tri gola, a Nizozemcima je zabio i u uzvratu (1:1), a nakon toga navodno je bio na njihovom radaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Nantes' Croatian forward Antonio Mance (L) vies with Paris Saint-Germain's Spanish defender Juan Bernat during the French Cup semi-final football match between Paris Saint-Germain and FC Nantes at the Parc des Princes stadium in Paris on April 3, 2019., Image: 424076441, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AFP

U tom je kvalifikacijskom ciklusu u osam nastupa zabio šest golova pa je u siječnju ove godine otišao u Nantes na posudbu.

Karijeru je, podsjećaju na Osijekovoj stranici, započeo u Pomorcu iz Kostrene, potom je otišao u juniore Istre 1961, da bi nešto kasnije zabilježio i pet prvenstvenih nastupa za Puljane u HNL-u (jedan i protiv Osijeka na Aldo Drosini 0:0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekadašnji mladi reprezentativac reprezentativcu (U-19 i U-20) s Osijekom je potpisao četverogodišnji ugovor.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo