OSIJEK NAPRAVIO NAJVEĆI TRANSFER U POVIJESTI KLUBA: / Najbolji strijelac Prve HNL potpisao ugovor

Image

Argentinac je trenutačno vodeći strijelac Prve HNL sa 22 gola, šest više od Dinamova napadača Mislava Oršića

13.5.2021.
13:10
VOYO logo

Argentinski napadač Ramon Mierez (23) potpisao je ugovor s Osijekom do 2024. godine nakon što je klub sa stadiona Gradski vrt aktivirao opciju otkupa Mierezova ugovora sa Alavesom.

Mierez je stigao u Osijek u kolovozu prošle godine kao posuđeni igrač španjolskog prvoligaša Alavesa uz mogućnost otkupa ugovora. Osijek je sada aktivirao opciju otkupa ugovora, nakon čega je Ramon potpisao trogodišnju vjernost Bijelo-plavima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Osijek nisu objavili o kojem se iznosu radi, tek kako je za Argentinca plaćena najveća odšteta u klupskoj povijesti.

"Sretan sam što je Osijek otkupio moj ugovor. Ovdje sam odlično prihvaćen, svi paze na mene, a najviše od svega mi znači što smo moja obitelj i ja sretni u Osijeku. Svakom igraču je najvažnije da se dobro osjeća u klubu u kojem igra i da se obitelj dobro osjeća u gradu u kojem živi," kazao je 23-godišnji Mierez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi strijelac lige

Argentinac je trenutačno vodeći strijelac Prve HNL sa 22 gola, šest više od Dinamova napadača Mislava Oršića.

"Biti najbolji strijelac za mene bio bi lijep doseg i velika satisfakcija. To je rezultat svakodnevnog rada koji ti omogućava da na utakmici budeš na sto posto. Želja mi je na svakoj utakmici pomagati suigračima i čini me sretnim što sam zajedno s njima napravio mnoge dobre stvari za Osijek," dodao je Mierez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadovoljstvo ostvarenim poslom nije skrivao niti Osijekov trener Nenad Bjelica.

"Mierez nas je svojim igrama, golovima i ponašanjem natjerao da otkupimo njegov ugovor i da bude naš član iduće tri godine. Sretni smo zbog svega što je ostvario, on je momčadski igrač koji daje cijelog sebe u svakom treningu i na svakoj utakmici i apsolutno zaslužuje ovo što mu se događa," poručio je Bjelica istaknuvši da već sada postoje mnogi upiti za Miereza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"O upitima za Miereza u ovom trenutku ne razmišljamo. Ramon se u Osijeku jako dobro osjeća, prije dva, tri dana kroz razgovor sam mu rekao našu odluku da otkupimo njegov ugovor i zadržimo ga što je duže moguće. U slučaju da dođe neka nemoralna ponuda za njega i za nas onda će klub o tome odlučiti što će se dalje događati. Ali to mora biti ponuda na razini njegovih igara i golova koje je postigao ove sezone," poručio je Bjelica.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo