OSIJEK KRENUO U VELIKU TRANSFER-AKCIJU: / Dogovaraju kupovinu jednog od najboljih, ali grčki velikan stvara probleme

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Prema tvrdnjaka grčkog portala Sport 24, Osijek je već poslao ponudu Olympiacosu u iznosu od 500 tisuća eura

26.7.2020.
22:35
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Osijek je odigrao sjajnu sezonu. Iako nisu uspjeli izboriti kvalifikacije za Ligu prvaka, a bili su na milimetar od drugog mjesta, mora se priznati kako je ekipa s Gradskog vrta bila pravo osvježenje ove sezone.

Jedan od najboljih igrača osječke momčadi bio je desni bek Igor Silva, koji je stigao na posudbu iz grčkog Olympiacosa, a klub sada želi Brazilca za stalno zadržati u svojim redovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

11.07.2020., stadion Gradski vrt, Osijek - Hrvatski Telekom Prva liga, 34. kolo, NK Osijek - NK Istra 1961. Ivan Delic, Igor Silva De Almeida Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Prema tvrdnjaka grčkog portala Sport 24, Osijek je već poslao ponudu Olympiacosu u iznosu od 500 tisuća eura, ali Grci su počeli praviti probleme jer im ta svota nije dovoljna. Oni traže čak milijun eura za stalno preseljenje Brazilca.

Činjenica je Silva je procvjetao u Osijeku i jedan je od najboljih na svojoj poziciji u HNL-u, a Grci sada to pokušavaju naplatiti. Grcima on, zapravo, nije pretjerano potreban i još k tome ima ugovor do 2022. godine pa mogu i pregovarati oko odštete. Dakle, ako Osijek ne pristane platiti lako ga mogu vratiti i dati mu priliku ili ga proslijediti nekom drugom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo