OSIJEK IZNENADA OSTAO BEZ TRENERA, DINO SKENDER DOBIO OTKAZ: / 'Čudna energija počela se vrtjeti oko kluba'

Image
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL

Otkaz je vjerojatno uslijedio zbog loših rezultata i blijedih igara Osijeka

21.9.2019.
18:15
Dubravka Petric/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski prvoligaš NK Osijek, iznenada je u jeku prvog dijela prvenstva, ostao bez trenera. Dino Skender više nije trener Osijeka, tako je odlučeno na sastanku između sada već bivšeg trenera i predsjednika kluba Ivana Meštrovića, a na klupksoj stranici piše kako je ovaj raskid suradnje bio obostran, dakle zajedno su donijeli najispravniju odluku.

Otkaz je vjerojatno uslijedio zbog loših rezultata i blijedih igara Osijeka. Nakon što su pobijedili Hajduk s 1:0, upisali su dva remija i poraz u posljednje tri utakmice. Prvo su kod Istre remizirali bez pogodaka, a potom kod kuće s Varaždinom odigrali 2:2, da bi u posljednjoj utakmici kod Lokomotive izgubili s 2:1. Osijek se trenutno nalazi na četvrtom mjestu s tri pobjede, dva poraza i četiri remija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Davor Javorovic/PIXSELL

Predsjednik kluba Meštrović ovako je objasnio otkaz.

"Čudna energija se počela vrtjeti oko kluba. Imali smo 11 službenih utakmica, u gotovo svima smo nadigrali protivnika, ali bodovni saldo na to ne ukazuje. U tom kontekstu sam s Dinom Skenderom danas dogovorio, s čim se on danas i složio, a čak bih rekao i inicirao, da on više nije trener Osijeka", rekao je Meštrović u intervjuu za klupsku stranicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo