OSAM GODINA TALIJANI ČEKAJU NA OVAKAV SCENARIJ: / 'Brozović i društvo ponekad igraju fantastično, ali postoji problem'

Image
Foto: Insidefoto / ddp USA / Profimedia

Hoće li napokon doći kraj osmogodišnjoj vladavini Juventusa?

18.2.2020.
13:02
Insidefoto / ddp USA / Profimedia
VOYO logo

Legendarni talijanski nogometni stručnjak Fabio Capello (73) naglasio je kako će borba za naslov prvaka Serie A biti neizvjesna do samog kraja, međutim nije želio prognozirati tko će osvojiti "scudetto".

"Bit će velika borba do samoga kraja," istaknuo je Capello u razgovoru za Sky Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Juventus nije na svom nivou, ima 10 bodova manje u odnosu na ovaj period prošle sezone i to je razlog zašto su im suparnici ovako blizu. Imali su nekih problema, a njihovi protivnici su zaista dobri", rekao je Capello.

Image
Foto: AFP

Torinska "Stara dama" trenutačno vodi sa 57 bodova, drugoplasirani Lazio ima bod manje, a Inter je na trećem mjestu sa 54 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Inter im je blizu, ali je Lazio pravo iznenađenje sezone. Mnogi nisu vjerovali da mogu igrati ovako dobro. Interovi igrači, s druge strane, ponekad igraju fantastično, a ponekad se pogube na terenu, što je i Conte rekao" zaključio je legendarni talijanski trener.

Capello je tijekom karijere osvojio pet naslova talijanskog prvaka, četiri na klupi Milana i jedan s Romom. Osvojio je i dva naslova prvaka s Juventusom koja su oduzeta zbog afere "Calciopoli".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo