ORGANIZATORI ULTRE PERU RUKE OD ODGOVORNOSTI, HAJDUK IM PORUČIO: / 'Travnjak je 85 posto uništen!'

Image
Foto: PIXSELL

Svake godine događa se ista priča s travnjakom na Poljudu, a ovaj puta je Hajduk ipak odlučio pokazati zube

1.8.2018.
18:16
PIXSELL
VOYO logo

Kao što je to sada već postala tradicija, Hajduk i ove godine ima problema s travnjakom na otvaranju nogometne sezone, a sve zbog festivala Ultra, koji se već nekoliko godina održava na poljudskom travnjaku.

Organizator pere ruke

Nakon što je organizator Ultra Europe Music Festivala Joe Bašić izjavio: "Mi smo napravili sve što je po ugovoru bilo predviđeno, za sve ostalo morate pitati Hajduk", Hajduk je poslao priopćenje kao odgovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajdukov odgovor

"HNK Hajduk je s organizatorima Ultra Europe Music Festivala potpisao ugovor u kojem je jasno definirano pitanje glavnog travnjaka stadiona Poljud. U aneksu navedenog ugovora stoji kako će travnjak u slučaju oštećenja biti vraćen u prvobitno stanje do 24. srpnja 2018. godine ili će u suprotnom organizator Ultra Europe Music Festivala snositi svu štetu nastalu organizacijom navedenog događaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budući da je travnjak 24. srpnja 2018. godine zatečen s 85% oštećenjem, dužni smo obavijestiti javnost kako organizator Ultra Europe Music Festivala nije vratio travnjak u prvobitno stanje. Idući sastanak između predstavnika Hajduka i Ultra Europe Music Festivala vezan uz ovu temu dogovoren je za početak sljedećeg tjedna".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo