Optuzbe za namjestanje: Sprema se veliki sudski okrsaj!

2.12.2014.
12:06
VOYO logo

Razlog je rapidno padanje koeficijenta na kladionicama na opciju "poluvrijeme/kraj 2/1". Rijec je o opciji prema kojoj dolazi do potpunog preokreta rezultata.

U spomenutoj utakmici Istra je na poluvremenu vodila 2:0, da bi na kraju Lokomotiva pobijedila 3:2. Utakmice Lokomotive i Istre ponudile su opcenito jako puno drame i neizvjesnosti, naime, 4 od posljednjih 5 su bile prijelazi na kladionici, a Federbet je iskazao sumnju i na njihov susret odigran 3. studenog u Kranjcevicevoj. Tada je Istra vodila na poluvremenu s 2:0, ali je na kraju slavila Lokomotiva sa 4:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nema smisla to komentirati. Radi se o takvim glupostima i besmislicama, koje nisu zavrijedile apsolutno nikakav komentar", prenose Sportske novosti izjavu izvrsnog direktora Lokomotive Dennisa Gudasica, koji ima namjeru pravdu istjerivati sudskim putem:

"Sigurno cemo pokrenuti tuzbu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Istri su se pak o cijeloj problematici ocitovali priopcenjem u kojem izmedu ostaloga stoji:

"NK Istra 1961, kako je vec ranije objavila, s gnusanjem odbacuje navode nekih internetskih portala. Vise ne znamo kako se obraniti od takvih napada pa nam jedino preostaje da satisfakciju trazimo putem naseg pravnog zastupnika, g. Radica, kako protiv navodnog Federbeta tako i protiv onih koji su tu laz objavili. Kako ste ranije izjavili, cijena demokracije je cinjenica da u medijima pise tko, sto i kako hoce, i to bez ikakvih pravnih posljedica."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo