OPET SU UDARILI / Pogledajte novi rasisticki ispad Chelseajevih navijaca!

Chelseajevi navijaci posljednjih su tjedana po naslovnicama engleskih ali i svjetskih medija zbog rasistickog ispada koji se dogodio nakon utakmice osmine finala Lige prvaka protiv PSG-a u Parizu.

5.3.2015.
22:47
VOYO logo

Nakon proslonedjeljne finalne utakmice Liga kupa izmedu Chelseaja i Tottenhama (Chelseajeva pobjeda 2:0) skupina navijaca Bluesa uhvacena je kako vice nacisticke i slogane mrznje u vlaku.

Video koji je osvanuo na engleskim portalima i koji su emitirali The Sun i ITV London News je snimio putnik u 21.25 u vlaku na relaciji London Euston – Manchester Piccadilly. "Tottenham, to je skupina zidova" i "John Terry je rasist, rasist, rasist", vikali su Chelseajevi pristase, kao i "Pariz, Pariz, Pariz, to je nacin koji nam se svida".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klupski kapetan Terry kaznjen je od Engleskog nogometnog saveza (FA) suspenzijom od cetiri utakmice i 220.000 funti u listopadu 2012. godine zbog rasistickog vrijedanja Antona Ferdinanda, dok je skandiranje Pariza odobravanje rasistickog ispada koji se dogodio u pariskoj podzemnoj zeljeznici.

http://www.dailymail.co.uk/embed/video/1164877.html

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Putnik koji je usnimio najnoviji rasisticki skandal putovanje je opisao kao "90 minuta pakla", a rekao je da su zbog njega tri Azijatkinje i jedan Afroamerikanac napustili vlak.

"Prema izvjestajima koje smo dobili skupina navijaca je vrijedala ostale putnike i neke od tih uvreda mogle bi biti rasisticke. U procesu smo pregledavanja nadzornih snimki. Ali zelio bih razgovarati s putnicima koji su mozda zabiljezili ponasanje skupine s mobitelima. Te bi snimke mogle biti kljucne za istragu", objasnio je narednik Michael Maher.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo