ZAISKRILO JE / Opasno je biti izbornik reprezentacije Iraka: Ljutiti novinari krenuli prema njemu, uključili se i zaštitari

Image
Foto: Profimedia

Irak je u 95. minuti vodio protiv Jordana sa 2:1, no onda je uslijedio veliki preokret i s dva brza gola Jordan je pobijedio 3:2, a pobjednički gol je duboko u sudačkoj nadoknadi zabio Al Rashdan

30.1.2024.
10:20
Profimedia
VOYO logo

Nogometna reprezentacija Iraka ispala je nakon dramatične završnice u četvrtfinalu Azijskog kupa.

Irak je u 95. minuti vodio protiv Jordana sa 2:1, no onda je uslijedio veliki preokret i s dva brza gola Jordan je pobijedio 3:2, a pobjednički gol je duboko u sudačkoj nadoknadi zabio Al Rashdan i bacio u nevjericu iračke navijače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon susreta vidjeli smo ružne scene. Dok je izbornik Iraka, Španjolac Jesus Casas, kojega smatraju glavnim krivcem za ispadanje, držao govor na presici, nekoliko novinara je krenulo prema njemu i optuživalo ga da je davao tijekom turnira intervjue španjolskim medijima i da uopće nije bio koncentriran na reprezentaciju.

"Nitko od trenera reprezentacija koje su prošle u osminu finala nije davao intervjue prije svojih utakmica, kako je moguće da vam to pada na pamet? Šteta", bile su riječi jednog od prisutnih novinara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju je osiguranje moralo sprječavati novinare ga dođu do izbornika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju su mediji iz Iraka napustili sobu i ostali su samo malobrojni strani novinari kojima se Casas požalio i opravdavao.

"Ovo mi se nikada nije dogodilo, ali ne znam hoće li mi se opet dogoditi. Imajte na umu da je kod nas dosta drugačije. Nisu akreditirani mediji. Dovoljno je imati Instagram i sto tisuća pratitelja ili YouTube kanal. Nisu profesionalci. Teško se uspoređivati ​​s nekom drugom zemljom", poručio je Casas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo