OPAKA PORUKA ČOVJEKA KOJI NIJE VOLIO BROZOVIĆA: / 'Neki su si igrači umislili da su superzvijezde'

Image
Foto: AFP, MARCO BERTORELLO

Agent nizozemskog stručnjaka Franka de Boera oštro se osvrnuo na Interove nogometaše, prozvavši ih umišljenim zvijezdama.

9.2.2017.
12:01
AFP, MARCO BERTORELLO
VOYO logo

De Boer je u kolovozu naslijedio Roberta Mancinija na klupi Intera, ali ga je serija loših rezultata već u studenom 'otpuhnula' iz Milana. U tom razdoblju nije baš imao blistave odnose s nekolicinom igrača, uključujući i našeg Marcela Brozovića kojeg je na neko vrijeme udaljio iz prve momčadi.

'Trebali su mu dati više vremena'

"Primili smo više ponuda, ali Frank čeka važan projekt koji se poklapa s njegovim idejama. Otvoren je za sve lige, a s obzirom da je trener iznimne kvalitete, neće imati problema s prilagodbom", rekao je De Boerov agent Guido Albers za Tuttomercatoweb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Interu nije dobio potrebno vrijeme za rad, nije dobio pravu šansu. Inter je vrhunski klub, sve je fantastično, ali treneru treba dati više vremena. Nažalost, više je stvari krenulo u krivo. Stav nekih igrača nije bio najbolji. Neki su sebe smatrali superzvijezdama. Momčad je bila prevelika i tijekom ljeta je trebalo prodati neke igrače", dodao je Albers.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo