'TO JE NJEGOVA IDEJA' / Oni valjda znaju: Marca objavila da je naš Luka Modrić donio konačnu odluku o svojoj budućnosti

Image
Foto: Profimedia

Modriću aktualni ugovor s Relom istječe na kraju lipnja

12.6.2023.
18:18
Profimedia
VOYO logo

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić još uvijek nije potpisao novi ugovor s Real Madridom, a aktualni mu istječe na kraju lipnja. Stoga je njegova budućnost tema mnogih spekulacija, iako je on više puta naglašavao kako želi produžiti ugovor s Relom i otići u mirovinu kao igrač Kraljevskog kluba.

Image
UOČI ZAVRŠNICE LIGE NACIJA /

Pašalić dao intervju za UEFA-u i posebno istaknuo jednog suigrača: 'Nama Hrvatima može biti čast što je naš...'

Image
UOČI ZAVRŠNICE LIGE NACIJA /

Pašalić dao intervju za UEFA-u i posebno istaknuo jednog suigrača: 'Nama Hrvatima može biti čast što je naš...'

Novinar The Athletica blizak Real Madridu Guillermo Rai otkrio je proteklog vikenda kako Modrić ima unosnu ponudu iz Saudijske Arabije. Ona je navodno toliko visoka da bi mu mogla promijeniti mišljenje i najerati ga da napusti Madrid:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Budućnost Luke Modrića u Real Madridu je neizvjesna. Ponuda za nastavak suradnje je na stolu, ali konstantni interes iz Saudijske Arabije mogao bi promijeniti njegovo mišljenje", riječi su Raija.

A u ponedjeljak je nove informacije o Modrićevoj budućnosti objavila madridska Marca, list jako blizak Realu. Oni sada tvrde da je Modrić, unatoč basnoslovnoj ponudi s Bliskog Istoka, odlučio ostati u Realu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

"I dalje mu je ideja sljedeće sezone igrati u Madridu, klubu u kojem je uvijek sanjao umiroviti se, unatoč tome što iz Saudijske Arabije inzistiraju na njegovom dovođenju", objavila je Marca i potom ostkrila detalje o saudijskoj ponudi. Tvde da mu Al-Ahly nudi 80 milijuna eura po sezoni, noi da je on to spreman odbiti.

"S 37 godina Modrić je jasan oko svoje ideje. Želi uživati na novom Santiagu Bernabeuu, no ponuda iz Saudijske Arabije je jedna od onih koje bi svakoga pokolebale. Modrić odolijeva pritisku arapskog nogometa, potaknutog injekcijom sredstava, koja se čini beskonačnom, vlade te zemlje koja po svaku cijenu želi ojačati svoju nacionalnu ligu i izboriti organizaciju Svjetskog prvenstva 2030. godine", navodi Marca i zaključuje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Modrićeva ideja je povesti Hrvatsku do osvajanja prvog trofeja u povijesti u završnici Lige nacija. Zatim se 20. lipnja Modrić vraća u Madrid kako bi formalizirao proceduru potpisivanja novog ugovora. Trebao bi ući u 12. sezonu s Real Madridom, a pred njim je nešto više od tjedan dana u kojima će nastaviti odolijevati ponudama iz Saudijske Arabije."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo