ONI SU PRVI FAVORITI SVJETSKOG PRVENSTVA: / Kada vidite kakav izbor nogometaša ima Joachim Löw bit će vam jasno i zašto

Image
Foto: AFP

Glavni favoriti Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji

22.3.2018.
7:50
AFP
VOYO logo

Njemačka nogometna reprezentacija na Svjetskom prvenstvu u Rusiju branit će naslov osvojen 2014. godine u Brazilu. Tada su izabranici Joachima Löwa u finalu pobijedili Argentinu nakon produžetaka 1-0. A da su među glavnim favoritima za osvajanje i u Rusiji pokazuju kladionice. Na većini svjetskih trenutačno su prvi favoriti ispred Brazila i Francuske. Slijede ih Španjolska, Argentina, Belgija, Engleska, Portugal, Urugvaj, a Hrvatska je trenutačno na 10 mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono na što su najponosniji u Njemačkoj zasigurno je širina momčadi. Löw bi mogao složiti barem dvije jednako kvalitetne jedanaestorke koje bi se natjecale u samoj završnici SP-a.

Na svakoj od pozicija imaju nekoliko izbora, od golmanske gdje su Neuer, Ter Stegen, Trapp i Leno pa sve do napadačkih opcija gdje mogu birati iz čitavog niza visokokvalitetnih igrača. Uistinu impresivno izgleda "bazen" nogometaša iz kojeg najbolje odabire njemački izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvoj momčadi bi vjerojatno zaigrala kombinacija: Neuer - Hector, Hummels, Boateng, Kimmich - Kroos, Khedira - Reus, Özil, Muller - Werner.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njemačka će u Rusiji igrati u skupini F zajedno s Meksikom, Švedskom i Južnom Korejom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo