Oni su najveći nogometni grubijani! Hrvat u samom vrhu!

Mladi 18-godišnji hrvatski nogometaš Tin Jedvaj spada među najgrublje igrače pet najjačih europskih liga.

31.10.2014.
11:16
VOYO logo

Hrvatski branič je ove sezone za Apotekare odigrao 15 utakmica u svim natjecanjima. Od toga devet susreta otpada na Bundesligu, a pocrvenio je u 85. minuti ogleda protiv Schalkea.

Jednak broj kartona kao i on u Bundesligi dobio je još tek Augsburgov Tobias Werner, navodi Goal.com. No, za razliku od Jedvaja, on nema nijedan crveni karton uz svoje ime.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najgrublji igrač engleske Premierlige je Arsenalov Calum Chambers. On je u osam ligaških nastupa skupio pet žutih kartona, a zanimljivo je kako je statistički gledano Arsenal s 24 dobivena žuta kartona u dosadašnjem dijelu sezone najgrublja engleska momčad.

//www.youtube.com/embed/9Rfk4Hhg-UQ

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najgrublja momčad općenito iz Liga petice je španjolska Malaga, čiji su igrači dosad dobili već pet crvenih kartona. Jedini igrač koji je sam dosad već zaradio dva crvena kartona je Genoin Argentinac Facundo Roncaglia.

On je također napravio 12 prekršaja, isto kao i Jedvaj, ali u tek pet utakmica u Serie A u kojima je ujedno dobio i dva žuta kartona. Uz Roncagliu najgrublji igrač u Italiji je bivši igrač Barcelone Rafa Marquez, aktualni član Verone, sa četiri žuta kartona i jednim crvenim. Istu statistiku kao i on ima Lensov Jerome Le Moigne, koji predvodi listu grubijana u Francuskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo