'ON POSJEDUJE ENORMNU KVALITETU': / Pogledajte odličnu predstavu najveće zvijezde Slavena Bilića

Image
Foto: AFP, JOHN THYS

Izbornik Francuske Didier Deshamps je nakon pobjede u test utakmici nad Nizozemskom u Amsterdamu 3:2, nahvalio zvijezdu Slavena Bilića nazvavši ga igračem 'koji ima enormnu kvalitetu'.

26.3.2016.
15:27
AFP, JOHN THYS
VOYO logo

Deschampova želja da pozove igrača West Hama, s kojim je sjajno pogodio Bilić dovevši ga iz Marseillea prošloga ljeta, i daruje mu šesnaesti nastup u dresu Tricolora došla je kao nagrada za odličnu sezonu u Premiershipu. Payet je trenutno jedan od najboljih igrača Premier lige. On je, uz Bilićevu sjajnu trenersku viziju na klupi West Hama, najzaslužniji što se West Ham nalazi visoko na prvoligaškoj ljestvici, na petom mjestu. U 26 odigranih ligaških utakmica, Francuz je zabio 11 puta i ostvario deset asistencija za pogodak svoje momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudjelovao u svim akcijama

Svoju kvalitetu pokazao je u petak na večer i na Amsterdam Areni. Payet je bio jedan od najboljih igrača u svojoj reprezentaciji. Deshamps ga je dugo ignorirao za poziv u nacionalnu momčad. Posljednji nastup za Francusku Payet je imao prošle godine protiv Albanije. Sad je francuski strateg, koji mora na Euru zadovoljiti apetite čitave nacije koja želi svjedočiti intoniranju pobjedničke himne na vlastitom tlu, uvidio koliko im je nedostajao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, FRANCK FIFE

"Payet je bio vrlo dobar", kazao je Deschamps za francuski L'Equipe, prenosi Daily Mail.

"Odlično je reagirao svaki puta kada je primio loptu. On posjeduje enormnu kvalitetu i takav igrač doprinosi momčadi. Potvrdio je ono štop se jasno vidi i u njegovom klubu u Engleskoj. Da je u vrhunskoj formi", kazao je Deshamps.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Payetov utjecaj na utakmicu i događanja na travnjaku bio je itekako vidljiv.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo