ON JE U SJAJNOJ FORMI PRED BITNU UTAKMICU: / Neumoljivi Dinamov napadač otkriva kako do pobjede protiv Spartaka

Image
Foto: PIXSELL

Pred nogometašima Dinama je utakmica koja donosi proljeće u Europi

7.11.2018.
14:52
PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski nogometni prvak Dinamo dočekat će Spartak iz Trnave u utakmici 4. kola Europske lige. Susret je to koji maksimirskoj momčadi i njenim navijačima može ispuniti san o europskom proljeću koje se čeka već 48 godina.

Navijački puk vjeruje u baš takav rasplet priče, kapacitet stadiona je rasprodan, igrači koje vodi Nenad Bjelica igrama su stekli to povjerenje i, uz dužno poštovanje spram suparnika, teško je reći zbog čega taj san ne bi bio i dosanjan. Pobjedama protiv Fenerbahčea (4-1), Anderlechta (2-0) i Spartaka (2-1) ostvaren je maksimalni učinak nakon uvodna tri kola i mrvice samo dijele Dinamo od duljeg ostanka među europskim klubovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slavlje u četvrtak

Takvom raspletu nadaju se i u momčadi, no ne razbacuju se velikim riječima i obećanjima. Jedan od onih čija je forma na željenoj razini je Mario Gavranović, a taj strijelac na posljednje četiri utakmice za Sportske novosti kaže:

"Velika utakmica je pred nama, rasprodan Maksimir, imamo veliku priliku napraviti nešto što mnogi prije nas nisu uspjeli. Napravit ćemo sve da tako i bude, da se svi zajedno u četvrtak veselimo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Golovi pomažu napadaču da dobije mirnoću, ali ja se osjećam dobro od početka sezone, od prvog dana. Čak i dok sam bio u onoj fazi kad nekoliko dvoboja nisam zabio gol, imao sam dobre utakmice u kojima se nisam osjećao loše sam sa sobom. A to je jako bitno. Jako sam zadovoljan kako trenutno igram, jasno je da je za napadača jako važno kad zabija kontinuirano, onda je sve puno lakše."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pokazati pravo lice

Kako do pobjede protiv Spartaka, odnosno recepet za utakmicu koja je na rasporedu u četvrtak u 21 sat nudi švicarski reprezentativac.

"Probat ćemo otpočetka dati do znanja našem protivniku da želimo sva tri boda! Pokazat ćemo pravo lice kao što smo i dosad više puta odigrali, pogotovo u Europi gdje smo imali sjajne utakmice. Velika utakmica pun je stadion, to je svima dodatan motiv da odigramo pravu partiju."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo