ON JE POSRAMIO HALILOVIĆA: / Zidane zamjenu za Pepea pronašao u klubu kojeg vodi bivši izbornik Vatrenih

Image

Sve su glasnija šaputanja na temu rastanka Real Madrida i portugalskog braniča Pepea koji u klubu sa Santiago Bernabeua odrađuje staž od 2007. godine.

27.12.2016.
16:28
VOYO logo

Španjolska Marca tako piše da je već pronađen i njegov zamjenik, a vijest je to koja se nikako neće svidjeti Niki Kovaču budući da bi Realovi čelnici rado posegnuli za svojim igračem koji u Eintrachtu, kojeg bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije vodi, odrađuje sjajan posao na stoperskim pozicijama. Riječ je o 19-godišnjem Jesusu Valleju kojeg je Real 2015. godine kupio od Zaragoze, potom ga istom klubu prepustio na posudbu, a koji od početka sezone nosi boje frankfurtskog kluba. O samom igraču Kovač je nedavno kazao kako takvog 'u životu nije vidio' i da je 'taj mali skandalozno dobar'.

Image
ŠOK NA SANTIAGO BERNABEU: /

Jedan od najvažnijih igrača Real Madrida napušta klub?

Image
ŠOK NA SANTIAGO BERNABEU: /

Jedan od najvažnijih igrača Real Madrida napušta klub?

U četvrtoplasiranom klubu njemačkog nogometnog prvenstva Vallejo igra u punoj minutaži i to sjajno, što nije promaklo čelnicima madridskog velikana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Činjenica da uskoro 34-godišnji Pepe želi produljiti suradnju s Realom za dodatne dvije sezone, a klub koji ga je vezao samo do kraja aktualne, takvo što ne nudi (spominje se jedna sezona ili jedna plus jedna ispune li se uvjeti u klauzuli) nude razlazak kao jedinu opciju. Pepeu vjerojatno i prihvatljivu ukoliko se u isti kontekst stavi ponuda kineskog prvoligaškog kluba Hebei China Fortune na čijoj klupi sjedi Manuel Pellegrini, a prema kojoj bi Pepe mogao zaraditi deset milijuna eura za sezonu.

Rasplet situacije sa zanimanjem prate mnogi, svakako i sam nogometaš čije se ime spominje kao ono koje je spremno odmah uskočiti u zadnji Realov red. Ono, pak, što sam Vallejo može ponuditi osjetili su mnogi napadači i igrači u njemačkoj Bundesligi, među njima i HSV-ov Alen Halilović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo