'On je strašno napredovao, ali ja nikad ne bi dao Ibru'

11.7.2012.
11:05
VOYO logo

"Ibra će biti naš apsolutni vođa. Prošle sezone je to bio zajedno s Ambrosinijem i Thiagom, a i dalje će biti veliki uzor svojim suigračima. Na Euru je recimo Mario Balotelli pokazao strašan napredak u igri ali ja nikada ne bih dao Ibrahimovića niti za jednog drugog igrača", rekao je Allegri.

U utorak je glavni klupski operativac Adriano Galliani uznemirio duhove na San Siru porukom vezanom za status Thiaga Silve i Zlatana Ibrahimovića ustvrdivši "da se svašta može dogoditi do kraja prijelaznog roka", no trener Rossonera nije previše zabrinut.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na sreću, niti jedan od njih neće otići. U suprotnom bilo bi jako teško nadomjesiti ih. Nisam zabrinut zbog Gallianijevih riječi. Miran sam", dodao je trener Milana.

Kontrirao je Allegri i rivalima iz Juventusa koji su po osvajanju Scudetta tvrdili da imaju 31 naslov poručivši im da brojka "štima" ako računaju i osvajanje Serije B.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Juventusovi naslovi? Pa imaju ih 31. Svi misle krivo jer treba im pribrojati i osvajanje Serije B", kroz šalu je poručio Allegri, aludirajući na oduzeti trofej zbog afere "calciopolli" 2006. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo