ON JE NAJVEĆA PRIJETNJA ZA DINAMO I NOVA META ENGLESKOG VELIKANA: / Čovjek od 115 milijuna eura najjači je adut Benfice

Image
Foto: AFP

Mnogi nogometaši nisu opravdali usporedbu s Cristianom Ronaldom, ali on izgleda kao da bi mogao

24.2.2019.
9:59
AFP
VOYO logo

Nadimak "novi Ronaldo" se lako zadnjih godina dijelio brojim europskim mladim talentima, ali bi kako se čini, Joao Felix mogao opravdati te pohvale. Nevjerojatni 19-godišnji Portugalac, koji može igrati oba krila, ali i lažnu devetku, zapalio je Europu ove sezone i privukao na sebe pažnju svih najvećih klubova.

Navijači Benfice uvijek će ga pamtitti po golu protiv Sportinga za 1:1 u 86 minuti derbija. Dvije utakmice nakon toga ponovo je ušao s klupe i postigao gol, a onda je preselio na klupu, da bi u posljednjim utakmicama bio član prve postave. U siječnju je proglašen i za igrača mjeseca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Love ga skauti

U posljednja četiri nastupa u prvenstvu postigao je tri gola i upisao četiri asistencije, a odigrao je obje utakmice protiv Galatasaraya i šesnaestini finala Europske lige u kojima je Benfica izborila osminu finala s Dinamom.

Upravo na ovoj posljednjoj utakmici s Galatasarayem bili su skauti Manchester Uniteda, koji su, prema navodima FOX-a, odlučili na ljeto krenuti u lov na mladog Portugalca. Benfica je u njegov ugovor stavila odštetnu klauzulu od 115 milijuna eura, ali teško da su mogli sanjati da će je neko aktivirati već ovog ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo