'ON JE JEDAN OD NAJBOLJIH U SERIJI A': / Hrvatska će i sljedeće sezone imati trenera u talijanskom prvenstvu

Image
Foto: AFP, GIUSEPPE CACACE

Genoin predsjednik Enrico Preziosi, prenosi nogometni portal Football Italia, potvrdio je da će hrvatski stručnjak Ivan Jurić i sljedeće sezone voditi prvu momčad u Seriji A.

25.5.2017.
8:45
AFP, GIUSEPPE CACACE
VOYO logo

"Ukoliko će imati primjerenu momčad, on je jedan od najboljih u Seriji A", ustvrdio je Preziosi.

Jurić koji je u prošloj sezoni Crotone uveo u talijansko prvenstvo, a potom preuzeo klupu kluba u kojem je igrao od 2006. do zaključenja karijere 2010. godine, otpušten je s posla u veljači samo da bi bio vraćen na istu poziciju u travnju nakon čega je osigurao prvoligaški status klubu koji domaće utakmice igra na stadionu Luigi Ferraris.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čak i kad sam mu otkazivao suradnju rekao sam mu da će se prije ili kasnije vratiti, jer sam znao da će voditi momčad sljedeće sezone. U tom sam mu trenutku morao uručiti otkaz da malo protresemo stvari. Ima sezona koje počnu loše i završe još gore, ali mi smo bili dovoljno dobri i imali dovoljno sreće da osiguramo prvoligaški status i prije zadnjeg kola. Možda je Jurić platio zbog nedostatka iskustva, no po mom je mišljenju, s primjerenom momčadi, on jedan od najboljih trenera Serije A. Za sljedeću sezonu potražit ćemo igrače kako bi momčad bila konkurentnija", dodao je Genoin predsjednik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo