'ON JE JEDAN OD NAJBOLJIH NA SVIJETU': / Evo zašto je Barcelona za Rakitića odbila - bogatstvo

Image
Foto: AFP

'On je jedan od najboljih na svijetu'

25.8.2018.
14:11
AFP
VOYO logo

Trener Barcelone Ernesto Valverde i dalje odriješito tvrdi i inzistira na tome da Barcelone nema nikakvu namjeru prodati Ivana Rakitića francuskom velikanu Parisu Saint Germainu, javlja Football Espana.

Barca je nedavno odbila 80 milijuna eura ponudu za osvajača srebra na SP-u, pišu Španjolci. Dogodilo se to ranije ovog tjedna. Valverde za Rakitića govori:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Zna kako mi igramo i razmišljamo u klubu'

"On je jedan od najboljih na svijetu, kazao je trener Barcelone u subotu na presici uoči puta u Valladolid, na ligaški okršaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On zna kako mi igramo i razmišljamo u klubu. Ovdje sad nema mjesta biznisu, samo pobjede. Rakitić je krucijalan igrač za našu momčad i želimo ga zadržati u momčadi. Nadam se kako će ostati. Što se Rafinhe tiče, ne znam hoće li biti nekakvih promjena prije zatvaranja prijelaznog roka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Bartomeu odbio ponudu PSG-a'

Standardni vezni nogometaš španjolskog prvaka i dalje je u središtu pažnje navijača Barcelone, ali i francuskog prvaka Paris Saint-Germaina budući da i jedni i drugi nestrpljivo očekuju svaku informaciju koja kazuje hoće li ostati u katalonskom klubu ili napustiti ga u korist pariškog.

El Mundo Deportivo u subotu donosi novost koja sadrži i konkretnije podatke pa tako piše da je Barcelonin predsjednik Josep Maria Bartomeu odbio ponudu PSG-a u iznosu od 70-80 milijuna eura za veznjaka koji je stalni član udarne postave najjače španjolske momčadi. Više o tome možete pročitati - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VALVERDE UZBURKAO DUHOVE U BARCELONI: Ovom izjavom otkrio je da bi Rakitić mogao napustiti Nou Camp

Utakmica između Real Valladolida i Barcelone na rasporedu je u 22.15.

Sastav Barcelone za Valladolid: Ter Stegen, Ezkieta; Semedo, Sergi Roberto, Pique, Umtiti, Lenglet, Alba; Busquets, Rakitic, Coutinho, Arthur, Arturo Vidal; Messi, Suarez, Dembele, Malcom, Munir

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo