'ON JE BRILJANTAN, NEPROCJENJIV, ODIGRAO JE MAGISTARSKI': / Luka Modrić ponovno je oduševio nogometni svijet

Image
Foto: AFP, JAVIER SORIANO

Najbolji hrvatski nogometaš Luka Modrić ponovno se, zbog svoje još jedne sjajne predstave, našao u središtu hvaljenja španjolskih medija.

11.5.2017.
9:20
AFP, JAVIER SORIANO
VOYO logo

Marca, jedan od najuglednijih svjetskih i najčitaniji španjolski sportski dnevnik, kojeg svakog dana čita oko dva milijuna Španjolaca, obasula je pohvalama hrvatskog playmakera prvaka Europe i od sinoć finalista Lige prvaka.

HRVAT OPET IMPRESIONIRAO: Zbog ovih brojki Realovi navijači klanjaju se maestru Modriću

Image

BRILJANTNI LUKA MODRIĆ: Ovim je potezom hrvatski maestro ponovno zapalio društvene mreže

'Benzemina magija zasjenila briljantnog Isca i Modrića'

Španjolski list u komentaru utakmice pod naslovom "Benzemina magija zasjenila briljantnog Isca i Modrića" navodi kako su Realova dva veznjaka bili "neprocjenjivi u najgorim i najboljim trenucima njihove momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek su tražili loptu i čuvali je i njihovom genijalnošću stišavali atmosferu u Atleticovom paklu. Jedan je zabio gol i pokazao driblerske vještine, a drugi je odigrao magistarski", ističe Marca koja je ocijenila igrače Reala opisno. Pa je tako kod imena Luke Modrića istaknula.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Sva kreativnost u igri Reala dolazila je od Hrvata'

"On je vođa. Sva kreativnost u igri Reala dolazila je od Hrvata. Pokrivao je jako puno prostora na travnjaku i bio ključni čovjek u posjedu lopte Reala. Kontrolirao je utakmicu s lakoćom i razbijao vezni red Rojiblancosa s velikim brojem ključnih dodavanja".

Image

Čitatelji Marce imali su priliku glasovati za svakog pojedinog igrača koji se našao u ocijenjivanju. Pa su tako čitatelji Marce, njih 811 koliko ih je glasovalo u anketi, ocijenilo kako je Modrić odigrao fenomenalno. Za tu opciju glasovalo je ukupno 81 % čitatelja. Njih pak 18 % ocijenilo je Modrićevu partiju izvrsnom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Isco i Modrić su bili dva najbolja pojedinca na terenu'

Bivši legendarni engleski nogometaš Rio Ferdinand je za BT Sport analizirao utakmicu i istaknuo kako su za njega Isco i Modrić bili najbolji pojedinci susreta.

Image

"Za mene, Isco i Modrić su bili dva najbolja pojedinca na terenu. Fantastični u igri s obje noge, bila je to odlična predstava ova dva veznjaka koja su top igrači današnjeg nogometa", istaknuo je Rio Ferdinand čije riječi prenosi britanski Express.co.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo