SAMBA U NEDELIŠĆU / On je brazilski treper, modni dizajner, ima 80.000 pratitelja i najbolji niželigaški pogodak

Image
Foto: Goie/Instagram

Goié je nakon samo mjesec dana postao prava zvijezda Nedelišća, malenog mjesta u hrvatskom Međimurju

13.11.2023.
15:05
Goie/Instagram
VOYO logo

Zaplesala se samba u redovima Nedelišća pred kraj utakmice protiv Spartaka, kada je Brazilac Igor Manzoli Machado, popularni Goié, zabio za 2:0 u 86. minuti. Bio je to najljepši niželigaški pogodak u posljednjem tjednu Sofascoreovog natjecanja, u kojem traže najatraktivnije golove amaterskog nogometa. Brazilčev se nalazi na sljedećem linku.

Image
PROMJENA /

Je li ovo razlog zašto je Dalić odlučio dati prednost Gvardiolu ispred Sose i Barišića?

Image
PROMJENA /

Je li ovo razlog zašto je Dalić odlučio dati prednost Gvardiolu ispred Sose i Barišića?

Goié je nakon samo mjesec dana postao prava zvijezda Nedelišća, malenog mjesta u hrvatskom Međimurju. Jer on nije samo nogometaš. On je i modni dizajner s vlastitim brendom odjeće kojeg na instagramu prati više od 80 tisuća pratitelja, ali i treper. Kako trepa Goié poslušajte ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U siječnju sam saznao da ću postati otac pa sam uzeo kratku pauzu od nogometa, posvetio se obitelji, usput se prebacio na glazbu i tako počeo trepati", govori nam 25-godišnji Goié i nastavlja: "A moda je oduvijek bila moja druga strast i baš sam ove godine proizveo svoje prve komade odjeće."

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/163f13a2-822d-11ee-a375-3a50bfc1e71d/original

Goié posljednjih pet godina igra u Europi, bio je u Portugalu, Bugarskoj i na Cipru, a u Nedelišću se, kaže, osjeća najugodnije: "Ovdje je jako mirno, mogu se fokusirati na nogomet, ujutro sam u teretani, popodne na treningu. Ljudi su prijateljski raspoloženi, kada sjednem na piće svi me pozdravljaju i rado razgovaraju o nogometu". U Nedelišće ga je doveo predsjednik kluba Ivica Mihalić koji kaže: "Preporučio nam ga je jedan drugi Brazilac, a mi smo ga rado doveli jer smo vidjeli da je igrač koji radi razliku. Odlično se snašao u svlačionici i suigrači su ga odmah prihvatili."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošlotjedni pogodak je od Goiéa napravio još veću lokalnu zvijezdu. Pobjedu u petom tjednu je odnio uvjerljivo jer je za njega glasala i brojna brazilska sportsko-estradna scena. Tako da se za Nedelišće ovih dana čulo i u dalekom Brazilu. Goiéu je ovo drugi pogodak u posljednjih pet utakmica, a njegovo Nedelišće trenutačno je na četvrtom mjestu Međimurske Premier lige, šestog ranga natjecanja hrvatskog nogometa.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/164060a4-822d-11ee-8138-825d8f8ff652/original

Nova sezona je krenula - prijavite golove i osvojite nagradu za svoj klub!

Sofascore je hrvatska aplikacija za praćenje sportskih rezultata i statistika koju koristi čak 25 milijuna korisnika diljem svijeta, a kroz Sofascore Editor omogućuje članovima liga i fanovima unošenje rezultata svih niželigaških i amaterskih liga u svoj globalan proizvod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U natjecanju za najbolji niželigaški gol tjedna mogu sudjelovati svi ljubitelji niželigaškog nogometa na način da pošalju snimku najboljeg pogotka s niželigaških travnjaka, ime i prezime strijelca, datum održavanja utakmice i nazive klubova na Sofascore Hrvatska Facebook profil. Pratitelji će glasati za najbolje pogotke na Instagram stranici Sofascore Hrvatska, a pogodak koji prikupi najviše glasova osvaja tjednu nagradu, Sofascoreov poklon

paket i ulazak u finalno glasanje za najbolji niželigaški gol sezone i nagradno sponzorstvo Sofascorea u iznosu od 2.000 €.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podržite i vi svoj klub i prijavite ih na Sofascore natjecanje za najbolji niželigaški gol tjedna!

Svjetsko rukometno prvenstvo za žene ekskluzivno od 29. studenoga gledajte na VOYO

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledajte i kako je Dalić najavio dvoboje protiv Latvije i Armenije

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo