ON BI BIO IDEALNO RJEŠENJE: / Zaboravljeni srebrni Vatreni iznenađujuće osvanuo na naslovnici uglednog španjolskog lista

Image
Foto: Profimedia, TASS

Najbolje bi bilo za sve klubove da pogledaju koji su to igrači koji još uvijek nemaju ugovore. Jedino će oni moći doći kao ispomoć ako se ozljede nagomilaju

29.5.2020.
18:06
Profimedia, TASS
VOYO logo

Dok se svijet postepeno oporavlja od pandemije koronavirusa, nogomet se oporavlja od najgore stvari koja mu se može dogoditi – neigranja. Neke su se lige već nastavile, dok je nastavak drugih u planu, no već smo vidjeli da se neki problemi ukazuju na tom restartu sezone.

Jedan od njih su ozljede igrača. Jednostavno, teško je održati formu u karanteni i vratiti se natrag „u žrvanj“ kao da su uvjeti normalni. Nakon nastavka sezone u Bundesligi ozlijedili su se mnogobrojni igrači, a to je trend koji se očekuje i po nastavku ostalih liga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Croatia's defender Ivan Strinic (L) vies for the ball with England's midfielder Jesse Lingard during the Russia 2018 World Cup semi-final football match between Croatia and England at the Luzhniki Stadium in Moscow on July 11, 2018. (Photo by FRANCK FIFE / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - NO MOBILE PUSH ALERTS/DOWNLOADS

SPORTSKI DIREKTOR INTERA OTKRIO ŠTO ĆE NA KRAJU BITI S PERIŠIĆEM: ‘Imamo džentlmenski dogovor’

Image
SPORTSKI DIREKTOR INTERA OTKRIO ŠTO ĆE NA KRAJU BITI S PERIŠIĆEM: /

'Imamo džentlmenski dogovor'

Ogroman broj ozljeda

Upravo o tome piše novinar Marce Sergio Fernandez koji naglašava kako će klubovi biti u ozbiljnim problemima ako im svlačionica postane bolnica. Nogometno tržište još je uvijek zatvoreno i na zna se kad će se zapravo moći realizirati transferi. To ostavlja u zraku pitanje kako popuniti mjesta na kojima su ozlijeđeni nogometaši.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odgovor je dosta jednostavan. Najbolje bi bilo za sve klubove da pogledaju koji su to igrači koji još uvijek nemaju ugovore. Jedino će oni moći doći kao ispomoć ako se ozljede nagomilaju. Španjolski novinar kao jednog od najboljih igrača bez ugovora navodi bivšeg hrvatskog reprezentativca Ivana Strinića.

Strinić je bez ugovora od kraja osmog mjeseca prošle godine. Svoju posljednju utakmicu odigrao je za Milan kojeg je morao napustiti zbog problema sa srcem. Strinić je nedavno objavio kako je spreman ponovo zaigrati nogomet te da sluša samo ozbiljne ponude. E, pa iz Španjolske bi pokoja takva mogla doći vrlo brzo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo