OMRAŽENI MODRIĆEV SUIGRAČ KONAČNO ODLAZI IZ REALA: / Navijačima Baleova novog kluba zbog jednog će detalja pasti mrak na oči

Image
Foto: Profimedia

Real se Balea želi riješiti svim silama, ali njemu se ne ide bilo gdje i ne želi primati manju plaću od ove koju ima u Realu

13.9.2020.
17:07
Profimedia
VOYO logo

Velški reprezentativac, strastveni igrač golfa, malo manje strastveni nogometaš i najomraženiji igrač Real Madrida, Gareth Bale, konačno bi mogao obaviti spasonosni transfer. Trener Zinedine Zidane ga je otpisao odavno zbog manjka zalaganja i činjenice da mu nogomet nije na prvom mjestu, utakmice prati ili s tribina ili s klupe za pričuve i pritom je nekoliko puta uhvaćen kako radi grimase i praktički se ruga klubu.

Real se Balea želi riješiti svim silama, ali njemu se ne ide bilo gdje i ne želi primati manju plaću od ove koju ima u Realu, a prima čak 35 milijuna eura godišnje i ugovor mu istječe tek 2022. godine. Teško će se naći klub koji će mu dati toliku plaću, a pitanje je i tko želi riskirati i dovesti tako skupog igrača s podosta teškim karakterom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

July 10, 2020, Valdebebas, MADRID, SPAIN: Gareth Bale of Real Madrid looks on during the Liga match between Real Madrid and Deportivo Alaves at Alfredo Di Stefano Stadium on July 10, 2020 in Valdebebas, Madrid, Spain.,Image: 541857472, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

United kreće po Balea

Ipak, našao se jedan klub koji je spreman dogovoriti se s Realom, a to je Manchester United. Naime, United je, prema navodima engleskih medija, odustao od dovođenja Jadona Sancha jer Borussija ne planira sniziti cijenu s vrtoglavo visokih 120 milijuna eura. Nudili su im Crveni vragovi svakakve bonuse i igrače pod račun, ali Nijemce zanima samo novac.

Britanski Express piše pak kako će se United sada okrenuti Baleu i pokušat će dovesti Balea na jednogodišnju posudbu, ali pod uvjetom da Real plaća polovicu njegove plaće. Uz to United bi dogovorio s Realom i pravo na otkup Balea u iznosu od 25 milijuna eura, ako se Bale pokaže kao dobro rješenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real se vjerojatno neće previše buniti oko ove ponude, ali navijačima Uniteda mogao bi pasti mrak na oči kada vide da je njihov klub odustao od Sancha kojeg su mjesecima sanjali vidjeti u svojoj momčadi i okrenuli se najomraženijem nogometašu današnjice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo