OMRAŽENI HRVATSKI NAPADAČ NA METI VELIKANA: / Opsjednuti su Hrvatima i sada žele baš Kalinića za prvog topnika

Image
Foto: Profimedia

Omraženi hrvatski napadač, kojeg je Dalić zbog nediscipline potjerao iz reprezentacije usred Svjetskog prvenstva u Rusiji, ove sezone igra na posudbi u Romi

20.5.2020.
15:07
Profimedia
VOYO logo

Posljednjih se tjedana uglavnom piše o cijeloj seriji hrvatskih igrača i trenera koji bi, kao, trebali pojačati redove turskog velikana, Fenerbahčea. Prvo se pisalo o dolasku Nenada Bjelice, nakon što se ovaj razišao s Dinamom. Zatim o Zlatku Daliću, kada se priča s Bjelicom malo ohladila, a u međuvremenu su u Turci u Fener preselili i Marija Mandžukića, Mislava Oršića, Brunu Petkovića, a sada je osvanulo i ime Nikole Kalinića.

Omraženi hrvatski napadač, kojeg je Dalić zbog nediscipline potjerao iz reprezentacije usred Svjetskog prvenstva u Rusiji, ove sezone igra na posudbi u Romi, ali tamo je tek pričuvni napadač i realno, nije se pretjerano dokazao. Na ljeto bi se trebao vratiti u Atletico Madrid gdje također ne računaju na njega, a tu priliku vidi turski velikan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

03/10/2019 Graz (Austria) Sport Calcio Wolfsberger-Roma Europa League 2019/2020 - UPC Arena Nella foto: Nikola Kalinic

03/10/2019 Graz (Austria) Sport Soccer Wolfsberger-Roma Europa League 2019/2020 - UPC Arena In the pic: Nikola Kalinic, Image: 475045010, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: AS Roma/Fabio Rossi / LaPresse / Profimedia

Oni bi, kako piše madridski AS na ljeto trebali prodati prvog napadača Vedata Muriqija, a upražnjeno mjesto žele popuniti Kalinićem. Atletico će ga navodno pustiti na posudbu uz obvezu otkupa za nekih devet milijuna eura. Napominju kako je Kalinićev agent već stupio u kontakt s Fenerovim operativcem, bivšim košarkašem Mirsadom Turkcanom, te da ovaj već intenzivno radi na njegovu dolasku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo