OGLAS

OMILJENOM VATRENOM SPREMA SE OPASAN TRANSFER? / Vida bi karijeru mogao nastaviti u dosta neprijateljskom okruženju

Image
Foto: Profimedia

Mnogi su već zaboravili da je Vida tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine imao "ispad" koji nije baš najbolje odjeknuo

17.6.2020.
12:09
Profimedia
VOYO logo

Zanimljiva vijest stiže iz Turske. Hrvatski reprezentativac Domagoj Vida gotovo sigurno napušta Bešitkaš na kraju sezone, a ugledni turski novinar Levent Umit Erol tvrdi da će karijeru nastaviti u Rusiji.

Erol je na svojem Twitter-profilu objavio da će Vida vjerojatno nastaviti karijeru u nekom ruskom klubu, ali ne navodi točno u kojem. Međutim, vijest se proširila i do Rusije, a njima ta priča baš i nije pretjerano legla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, mnogi su već zaboravili da je Vida tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine imao "ispad" koji nije baš najbolje odjeknuo u Rusiji. Nakon pobjede nad Rusima u četvrtfinalu SP-a, Vida je ispred kamere uzviknuo "Slava Ukrajini", što su tamošnji navijači i javnost protumačili kao provokaciju. Zbog tog su Vidi sve do kraja prvenstva domaći navijači zviždali prilikom svakog dodira s loptom, a čini se da mu niti do danas nisu oprostili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, ako i ostvari transfer u Rusiju, pitanje je hoće li mu navijači oprostiti i čeka li ga tamo neprijateljsko okruženje...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo