ŠTO ĆE BITI S NJIM? / Omiljeni Vatreni u velikim problemima. Vida dobio neprihvatljiv ultimatum i budućnost mu je dosta neizvjesna

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Vida sada zarađuje oko 3.5 milijuna eura, ali klubu je postao preskup

18.11.2021.
10:44
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatskom nogometnom reprezentativcu Domagoju Vidi na kraju ove sezone istječe ugovor s Bešiktašom, a sada se našao u dosta neugodnoj situaciji. Naime, klub želi produljiti suradnju s Hrvatom, ali nudi mu znatno slabije financijske uvjete.

Vidi su, kako pišu turski mediji, ponudili ugovor na godinu dana plus opciju produljenja za još godinu, ali odlučili su mu prepoloviti plaću. Vida sada zarađuje oko 3.5 milijuna eura, ali klubu je postao preskup i sada mu žele drastično smanjiti plaću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Domagoj Vida (Sanjin Strukic/PIXSELL)

Moguće je i da ode?

No, stvar postaje gora jer je klub pred Vidu postavio ultimatum, odnosno, ne daje mu puno vremena za razmišljanje i prijeti mu seljenjem na klupu ako ne prihvati njihovu ponudu.

Turski mediji pak nisu baš blagonakloni prema Vidi posljednje vrijeme, smatraju da je preplaćen i da ne pruža dovoljno u odnosu na to koliko je plaćen. Nažalost, navodno je i trener Sergen Yalcin sličnog razmišljanja i najavio je da će koristiti Necipa, Montera i Welintona u obrani, a ne Vidu. Što znači da vi Vida na kraju mogao čak i napustiti klub na kraju sezone kao slobodan igrač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bešiktaš osim financijskih problema ima i rezultatskih problema, jer nakon 12 kola su tek šesti s 20 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo