OLMU I EKIPI OTVORILA SE SJAJNA ŠANSA: / Bayern kiksao protiv autsajdera, palo je čak šest golova i veoma gust snijeg

Image

U prvom poluvremenu igralo se po jakom snijegu koji je prekrio travnjak, no u nastavku susreta uvjeti za igru su bili odlični

15.2.2021.
23:19
VOYO logo

Nakon što je u Dohi osvojio naslov svjetskog klupskog prvaka, Bayern je po povratku u Njemačku odigrao 3-3 protiv Arminije u posljednjem susretu 21. kola njemačkog prvenstva.

Arminija je vodila 2-0 i 3-1 i bila korak do prve pobjede u Munchenu nakon 1979. godine. Međutim, svjetski i europski prvak je uspio izjednačiti na 3-3. Bio je to prvi remi za Arminiju nakon šest uzastopnih poraza, te prvi bod u Munchenu nakon 1985. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvom poluvremenu igralo se po jakom snijegu koji je prekrio travnjak, no u nastavku susreta uvjeti za igru su bili odlični. Gosti su poveli već u 9. minuti golom Michela Vlapa, da bi u 37. minuti Amos Pieper zabio za 2-0.

Image

Profimedia

Žestoka bitka za naslov

Arminija je iz dvije prilike zabila dva gola, dok je Bayern u prvom dijelu djelovao nemoćno. Bavarcima je nedostajalo ritma i ideje i nisu uspjeli ozbiljnije ugroziti Stefana Ortegu Morena. Bayern je smanjio u 48. minuti golom Roberta Lewandowskog, međutim samo minutu kasnije gosti su izveli brzu kontru koju je u pogodak pretvorio Christian Gebauer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Corentin Tolisso je u 57. smanjio na 2-3, a Alphonso Davies je lijepim udarcem u 69. minuti izjednačio na 3-3. Do konca susreta domaćin je mogao i do pobjede, no Arminija se uspjela obraniti.

Bayern vodi na ljestvici sa 49 bodova, pet više od Leipziga, dok Eintracht na trećem mjestu ima 39 bodova, kao i Wolfsburg. Arminija je i dalje u zoni ispadanja, drži 16. poziciju sa 18 bodova koliko ima i Hertha stepenicu više. Mora se naglasiti kako bi utrka za naslov ipak mogla biti nešto zanimljivija, pogotovo ako Bayern nastavi kiksati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo