ZNA SE VEĆ I KADA / Olmo se vjerojatno vraća u Barcelonu u spektakularnom transferu. Evo koliko će ga platiti i koliko će zaraditi Dinamo

Image
Foto: Profimedia

Olmo je ovoga ljeta u posljednjim trenucima prijelaznog roka dobio ponudu Barcelone, ali Leipzig ga nije pustio

20.10.2021.
15:50
Profimedia
VOYO logo

Bivši nogometaš Dinama i reprezentativac Španjolske, Dani Olmo, napustit će RB Leipzig u siječnju, tvrdi tako dobro informirani novinar Bilda, Christian Falk.

"Barcelona ne planira odustati od Olma i u zimskom prijelaznom roku ide u novu akciju njegovog dovođenja. Plan Barcelone je posuditi Olma za drugi dio ove sezone i onda otkupiti njegov ugovor na ljeto 2022. godine za 60 milijuna eura", piše Bild.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Ogroman novac ide i Dinamu

Podsjetimo, Olmo je ovoga ljeta u posljednjim trenucima prijelaznog roka dobio ponudu Barcelone, ali Leipzig ga nije pustio za navodno 75 milijuna eura. Isto tako, novinar Bilda tvrdi kako Olma žele i drugi klubovi, odnosno, ako ga Barcelona ne uzme, mogao bi po njega krenuti Manchester City ili Manchester United.

Prodaja Olma, pogotovo ovako skupa, puno bi značila i za Dinamo. Modri su dogovorili 20 posto od sljedeće prodaje Olma, a ako ode za 60 milijuna eura, Dinamo će dobiti osam milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo