OLMO SE VEČERAS OPRAŠTA OD MAKSIMIRA? / Otkriveno koliko Modri traže za njega, stigla i smiješna procjena njegove vrijednosti

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Dinamovi navijači strepit će do 2. rujna

21.8.2019.
11:27
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Vrlo je lako da će DaniOlmo, najbolji nogometaš Dinama, u srijedu u 21 sat odigrati posljednju utakmicu na Maksimiru. Ljetni prijelazni rok traje do 2. rujna, a Modri do tada neće igrati na domaćem terenu. Ode li Španjolac do tada onda je jasno da je susret s Rosenborgom njegov oproštaj od domaće publike.

"Jesu li utakmice s Rosenborgom moje posljednje za Dinamo? Iskreno, ne znam. Ne razmišljam o tome. Do konca prijelaznog roka ima još dovoljno dana. Dinamo mi je ponudio novi ugovor, na stolu je, o tome se razgovara. Tata je razgovarao s ljudima u klubu, ali zasad još nema nikakvih konačnih odluka o tome", poručio je Olmo u razgovoru za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razmišlja samo o Rosenborgu

"Ja sam posvećen samo utakmicama s Rosenborgom. Najbitnije je da Dinamo pobijedi i plasira se u Ligu prvaka. Znam da ljude jako zanima hoću li otići ili ostati, ali ja to trenutačno ne mogu odgovoriti. No mogu vam kazati da postoji mogućnost i da ostanem u Dinamu", dodao je.

Image
Foto: PIXSELL, Luka Stanzl
Image
Foto: PIXSELL, Luka Stanzl

Dani Olmo

Poznato je da Dinamo želi za njega između 30 i 40 milijuna eura, ali i da mu nude ugovor od 10 milijuna za pet sezona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu, zanimljivo je što na Transfermarktu, specijaliziranom portalu koji se bavi transferima i vrijednostima nogometaša, stoji da poslije odličnog nastupa na Euru do 21 godine i senzacionalnog ulaska u novu sezonu vrijedi samo 15 milijuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo