OLMO NESVAKIDAŠNJIM POTEZOM IZNENADIO TRENERA: / 'Morate biti vrlo odgovorni da to napravite'

Image
Foto: Profimedia

Nakon pauze uzrokovane panedmijom koronavirusa, Olmo je dobio novu priliku i dobro ju je iskoristio

28.5.2020.
14:47
Profimedia
VOYO logo

Talentirani Španjolac i bivši dinamovac, Dani Olmo, nije se baš najbolje snašao u novom klubu, RB Leipzigu. Stigao je ove zime iz Zagreba u transferu vrijednom 20 milijuna eura, a u ono malo utakmica što je odigrao, nije uspio impresionirati trenera i pao je u drugi plan.

Međutim, nakon pauze uzrokovane panedmijom koronavirusa, Olmo je dobio novu priliku i dobro ju je iskoristio. No, tu je priliku zaradio na vrlo zanimljiv način, traživši privatni razgovor s trenerom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

RB Leipzig Head Coach Julian Nagelsmann during the Champions League match between RB Leipzig and Tottenham Hotspur at the Red Bull Arena, Leipzig RB Leipzig v Tottenham Hotspur, Champions League., Round of 16, Leg 2 of 2 - 10 Mar 2020, Image: 505192996, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial use only, Model Release: no, Credit line: Nigel Keene/ProSports / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Došao je do mene i zatražio sastanak u četiri oka. Nije bio zadovoljan minutažom koju je dobio od dolaska iz Dinama, djelovao je vrlo razočarano, svidjela mi se njegova reakcija", ispričao je Nagelsmann.

Kazao je trener kako je to bio hrabar potez i kako je mladić time profitirao. "Morate biti vrlo odgovoran igrač kad se žalite na minute, a on je sjajno reagirao protiv Mainza. Njegova reakcija na terenu mi je olakšala odluku da ga stavim u udarnu postavu", rekao je Nagelsmann.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo