JESU LI PRETJERALI? /

Olimpija neviđenom odlukom razljutila navijače Rijeke: 'Tko će ljudima vratiti novac?'

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Slovenski klub je izdao strogo upozorenje gostujućim navijačima da će svima s hrvatskom putovnicom ili osobnim dokumentom biti onemogućen ulazak u domaće sektore stadiona

28.8.2024.
18:59
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

U Ljubljani će se u četvrtak održati uzvratna utakmica play-offa Konferencijske lige između Olimpije i Rijeke. Nakon što je prvi susret na Rujevici završio neriješeno (1:1), očekuje se da će uzvrat u slovenskoj prijestolnici privući značajnu pažnju, kako domaćih, tako i gostujućih navijača.

Image
PEH /

Daliću stigla grozna vijest: Erlić otpao za utakmice u Ligi nacija

Image
PEH /

Daliću stigla grozna vijest: Erlić otpao za utakmice u Ligi nacija

Navijačima Rijeke dodijeljen je standardni postotak ulaznica, no postoji mogućnost da će neki pokušati ući i u druge sektore Arene Stožice koji su namijenjeni domaćim navijačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, iz Olimpije su poslali jasnu poruku da takvi pokušaji neće uspjeti. Na svom "X" profilu, slovenski klub je izdao strogo upozorenje gostujućim navijačima da će svima s hrvatskom putovnicom ili osobnim dokumentom biti onemogućen ulazak u domaće sektore stadiona.

"Odbit ćemo sve navijače s hrvatskim putovnicama ili dokumentima prilikom ulaska! Šanse da uđu na stadion su nepostojeće – bez iznimke!", poručili su iz Olimpije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odluka je izazvala negodovanje među navijačima Rijeke koji su na društvenim mrežama izrazili svoje nezadovoljstvo, postavljajući pitanja o zakonitosti i pravednosti ove mjere.

"Dali ste ljudima da kupe karte i da smiju na dodatne sektore samo bez obilježja kluba i sad kazete da neće smjeti nikako na stadion, tko će tim ljudima vratiti novac?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo