Olićev veliki problem uoči Meksika: 'Kud baš sad da mi se dogodi ta glupa situacija?'

'Za mene je najgore što nisam trenirao. Zato sam malo nervozan. Kud baš sad da mi se dogodi takva glupa situacija?

23.6.2014.
12:54
VOYO logo

34-godišnji Ivica Olić na Svjetskom je prvenstvu zablistao kao kakav dvadesetodogišnjak, a sjajna partija protiv Kameruna natjerala je čak i neke svjetske medije na članke pune hvale za 'nevjerojatnog Hrvata'.

A baš je prije te utakmice stradao u hotelu, porezao je stopalo na staklena vrata i kasnije odigrao herojski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Protiv Meksika opet ću morati igrati s blokadom, čeka me injekcija u Recifeu! Još uvijek boli, zato moram biti 'blokiran'", rekao je Ola u razgovoru za Sportske novosti objasnio svoj najveći problem:

"Za mene je najgore što nisam trenirao. Zato sam malo nervozan. Kud baš sad da mi se dogodi takva glupa situacija? Moram igrati s tom ranom, međutim, ipak me veseli da ne ojsećam bol kad igram pod injekcijom. Ali nije to ozljeda mišića ili gležnja da bi se bez boli moglo ići do kraja, pa mi se moglo nešto neugodno dogoditi ili potrgati. Kad sam primio injekciju protiv Kameruna, vidio sam da je sve o.k, uvjeren sam da će biti u redu i protiv Meksika".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Objasnio je slavni Slavonac i kako je to igrati pod blokadom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Utakmica s Kamerunom bila je prva koju sam igrao pod injekcijom. Meksiko će biti druga. Mogu vam kazati da je osječaj ipak nekako drukčiji nego kad sam zdrav, ali dobro je da se radi o desnoj nozi".

I poruka za kraj, u njegovom stilu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igramo za drugi krug na Svjetskom prvenstvu. Nama taj ogled protiv Meksikanaca znači zapravo kao da igramo finale u Rio de Janieru. Poručujem naciji da ćemo dati sve što imamo. Sanjam da po hrvatskim ulicama i trgovima navijači slave, da se viju hrvatske zastave, da svi budu ponosni na nas. Kako bi to bilo krasno, za to svi živimo, vjerujte. Baš smo o tome pričali pred sraz u Recifeu, dali smo si ruke i kazali; 'sad je vrijeme da se pokažemo, ovo nam je jedinstvena prilika, tko zna kad ćemo opet imati takvu'?".

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo