Olićev trener puk'o i šokirao sve oko sebe!

Trener minhenskog Bayerna Louis van Gaal objavio je da će na kraju sezone napustiti klub, iako je prije pet mjeseci produžio ugovor do 2012. godine.

7.3.2011.
21:14
VOYO logo

Nizozemac je za njemački Bild potvrdio da je odluka o njegovu odlasku konačna te da ju neće promijeniti čak i ako Bayern osvoji Ligu prvaka. List dodaje da iz kluba nisu komentirali trenerove izjave, a drugi njemački mediji javljaju da je uprava bavarskog velikana zatražila hitan sastanak s Van Gaalom.

Nizozemac je odlazak najavio nakon serije od tri teška poraza - od Borussije Dortmund i Hannovera u prvenstvu, te od Schalkea u Kupu, a Bayern je bez svake šanse za obranu naslova jer za Borussijom zaostaje čak 18 bodova. Bavarcima je ostala samo Liga prvaka u kojoj u Münchenu brane prednost od 1:0 iz prve utakmice protiv Intera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.dailymotion.com/swf/video/xhduos_ha-fc-goals-www-rojadirecta-es_sportBayern je u posljednjem kolu Bundeslige poražen na gostovanju kod Hannovera s 3:1

Podsjetimo, karizmatični 59-godišnjak je u karijeri vodio Barcelonu, Ajax i reprezentaciju Nizozemske, a po svemu sudeći angažman u Bayernu će okončati s prošlogodišnjim osvojenim prvenstvom i Kupom te plasmanom u Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo