Olić otkrio tragediju koja je pogodila njegovu obitelj!

'Brat Dubravko se utopio kupajući se ovdje u Davoru.

23.3.2011.
11:01
VOYO logo

"Brat Dubravko se utopio kupajući se ovdje u Davoru. Bio sam malen, imao sam samo pet godina i ne sjećam se najbolje tih dana. Ali znam da je starijeg brata Marina to strašno pogodilo, slomilo", izjavio je Ivica Olić te otkrio neke od najbolnijih trenutaka svog djetinjstva.

Tragedija se dogodila prije 26 godina. Njegov brat Dubravko imao je tada osam godina. Drugi dio nikad ispričane Olićeve životne priče odnosi se na ratno razdoblje početka devedesetih godina kada je bio odveden iz obitelji u privremeno izbjeglištvo!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Došla je naredba da se selo djelomično evakuira i bilo mi je jako teško odvojiti se od obitelji. Pitao sam se zašto, pa ovdje nije bilo rata", prepričava Ola.

Izbjeglištvo je trajalo jedno polugodište. No uz ružne uspomene na odvojenost od oca i majke dolaze i lijepa sjećanja. Na obitelj Hajnić iz Zlatar Bistrice koja je plemenito prigrlila nepoznatog dječaka kao svoga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zapalo me da idem k njima, otac obitelji Marijan uzeo je mene i još jednog dječaka (Ivičina rođaka Zlatka) i odveo nas kući, u Zlatar Bistricu. Mario je bio godinu dana stariji, a njegova sestra Tea godinu mlađa i išli smo zajedno u školu, a njegov otac, majka Božena, baka Dragica... krasno su me dočekali i primili. Zapamtio sam i da škola nije bila daleko, nisam morao dugo hodati i putovati. I blizu škole bilo je betonsko igralište, baš za mene!", priča Olić.

Hajnići nisu ni slutili da su sudjelovali u odgoju kasnije planetarne zvijezde. No znali su da se taj plavokosi dječak kojega su primili pod krov bavi nogometom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I ondje sam stalno ganjao loptu, volio sam je više nego školu, ha-ha! Mario i Tea govorili su njemački i još neke jezike, tjerali su me u školu, ali meni je nogomet bio omiljena zabava", prisjeća se Ivica i dodaje kako je kontakt s Hajnićima vremenom ipak izgubio.

"Održavali smo kontakt pismima u prvo vrijeme, čestitali si Božić i slično, ali tada nije bilo mobitela, a kako sam ja rano otišao u inozemstvo i mnogo mi se novih ljudi pojavilo u životu, izgubili smo, nažalost, vezu. No ta mi je obitelj doista ostala u lijepom sjećanju".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci: arti-201102280795006 arti-201103120029006

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo