OLIĆ KATASTROFALNO ZAVRŠIO SEZONU S CSKA: / Vlašić ozlijeđen, Ćorluka se oprostio od Lokomotiva i stiže među Vatrene

Image

Navijači Lokomotiva ovacijama i transparentima su ispratili Ćorluku, a još nije poznato je li mu to bila posljednja utakmica karijere

16.5.2021.
17:51
VOYO logo

Ivica Olić nije uspio s moskovskim CSKA izboriti nastup u Europi sljedeće sezone s obzirom na to da je ovo izdanje ruskog prvenstva završio na 6. mjestu. U nedjelju je odigrano posljednje, 30. kolo ruske lige, u kojem je CSKA bez ozlijeđenog Nikole Vlašića izgubio (3:2) moskovski derbi kod Dinama za koji je Nikola Moro odigrao 90 minuta.

CSKA je prvenstvo završio sa 50 bodova, 15 manje od prvaka Zenita, koji je danas bez ozlijeđenog Dejana Lovrena sa 5:1 slavio na gostovanju kod Tambova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vedran Ćorluka, novi pomoćnik izbornika Zlatka Dalića, odigrao je posljednju utakmicu za Lokomotiv, koji je u Moskvi sa 1:0 svladao Ural, ali to mu je bilo dovoljno samo za 3. mjesto sa 56 bodova, pa Lokomotiv neće u kvalifikacije za Ligu prvaka, koje je izborio drugoplasirani Spartak sa 57 bodova. Navijači Lokomotiva ovacijama i transparentima su ispratili Ćorluku, a još nije poznato je li mu to bila posljednja utakmica karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo