Gazdarica Olga izvrijeđala Bilića

Samo jedan poraz bio je dovoljan da predsjednica moskovskog Lokomotiva Olga Smorodskaja upadne u svlačionicu i izvrijeđa Slavena Bilića i igrače. Dogodilo se to nakon što je njegova momčad u 4.

24.8.2012.
10:06
VOYO logo

Strpljenje je popustilo onog trenutka kada je uprava ruskog kluba zaprijetila predsjednici da će je smijeniti ako na kraju sezone ne završi među tri najbolje momčadi u prvenstvu. Nakon tri kola Bilić je osvojio sedam bodova, a onda je uslijedio poraz. Predsjednica je to shvatila kako veliku opasnost, te je brže-bolje odlučila porazgovarati s njim i s igračima.

"Da, bila je u svlačionici poslije utakmice i pričala s igračima. Očekivali smo pobjedu protiv Alanije, pa je došla poručiti da su odigrali jako loše. Nije samo ona bila nezadovoljna, i ja sam bio!", rekao je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno njena reakcija nije bila blaga, kakvom ju je opisao Slaven. Olga je, prema riječima prisutnih, vidno uzrujana dobrano izvrijeđala trenera i svoje skupe 'eksponate', pišu ruski mediji.

Također, s predsjednicom problema ima i bivši izbornik hrvatske reprezentacije. Olga se, navodno, ne libi davati savjete Slavenu vezano uz taktiku i odabir igrača. Od Bilića je tražila da u posljednjem 5. odigranom kolu protiv Nižnjeg iz Novgoroda igra s trojicom napadača, no on je nije poslušao. Postavio je svoju klasičnu formaciju s jednim i pobijedio 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo