OLD FIRM SE VRATIO / Pogledajte razuzdano slavlje navijača Rangersa nakon pobjede protiv najvećeg suparnika

Image
Foto: Screenshot/YouTube

Nogometaši Glasgow Rangersa na najbolji su mogući način najavili povratak u najviši razred škotskog nogometa, u kojemu ih nije bilo od 2012. godine, kad su zbog bankrota pali u četvrtu ligu.

18.4.2016.
10:01
Screenshot/YouTube
VOYO logo

Rangersi su u nedjelju zaboravili na svu muku igranja s niželigašima, nagrada je stigla u najvećem škotskom derbiju. U polufinalu škotskog kupa koji se igrao na legendarnom Hampden Parku, u 401. Old Firmu, svladali su Celtic nakon izvođenja jedanaesteraca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rogić promašio s bijele točke

Nakon produžetaka utakmica je završila 2:2, a odlučujući trenutak zbio se u sedmoj seriji. Prvo je Nicky Law zabio za Rangers, da bi Tom Rogić, koji je Celticu u produžetku donio izjednačenje, poslao loptu visoko preko gola.

Veliko slavlje oko 25.000 navijača na tribinama moglo je početi. Dugo su čekali na ovaj trenutak. Posljednji put pobijedili su najvećeg suparnika u ožujku 2012. godine, a u škotskom kupu protiv Celtica su slavili davne 2009.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

U finalu protiv Hiberniana

U finalu će Rangersi igrati protiv Hibernigana, koji je također u Championshipu. No, za razliku od Glasgow Rangersa koji su već osigurali promociju, Hibernian je treći s 19 bodova manje i morat će u kvalifikacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo