Nakon debakla HNS-a stiže novi paradoks

'Ne pamtim kad je bilo ovakvo zanimanje za jednu gostujuću utakmicu Hrvatske u kvalifikacijama!

10.9.2012.
10:17
VOYO logo

Kakav paradoks. U Hrvatskoj naša nogometna reprezentacija jedva privuče desetak tisuća navijača na tribine. HNS zajedno sa svojim sponzorima mora poklanjati ulaznice u supermarketima, dok za gostovanje u Belgiji ovog utorka (20.45 sati) navodno vlada fantastično zanimanje među hrvatskim kibicima.

"Ne pamtim kad je bilo ovakvo zanimanje za jednu gostujuću utakmicu Hrvatske u kvalifikacijama! Možda se ovo zanimanje navijača može usporediti s onim kad smo igrali s Englezima na Wembleyju. Podsjetit ću da je lani u Ateni bilo 800 naših navijača, a u Istanbulu samo 300", rekao je Nikša Martinac, čovjek iz odjela marketinga HNS-a u razgovoru za Večernji list i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Od domaćina smo dobili 3000 ulaznica, toliki je kapacitet posebnog sektora za gostujuće navijače. Do subote popodne imali smo nešto više od tisuću zahtjeva za ulaznice, tako da mogu reći da u Bruxellesu neće biti više od 1500 naših navijača. Ulaznice se neće moći kupiti u Bruxellesu, prodavale su se samo na internetu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijena ulaznice bila je 30 eura. Dakle, slične onima u domovini, jer je HNS za tribinu Zapad protiv Makedonije stavio paprenu cijenu od 200 i 250 kuna.

specijal-201102150360004-Hrvatska nogometna reprezentacija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo