OGROMNO PRIZNANJE ZA ANDREJA KRAMARIĆA: / Možda je ovo i najbolji dokaz koliko je moćna Dalićeva uzdanica za SP

Image
Foto: AFP, DANIEL ROLAND

Kramarić je ove sezone u Bundesligi zabio 13 i namjestio osam golova

16.5.2018.
20:47
AFP, DANIEL ROLAND
VOYO logo

Napadač hrvatske nogometne reprezentacije i njemačkog Hoffenheima Andrej Kramarić uvršten je u idealnu momčad njemačkog prvenstva u netom završenoj sezoni. Izbor je to uglednog njemačkog sportskog magazina Kickera.

Da bi igrač uopće bio nominiran za ovo priznanje morao je odigrati najmanje polovicu utakmica u sezoni, dakle 17, dok je kriterij kojim su se vodili u izboru bio i broj pogodaka te asistencija, odnosno prosječna ocjena koju je igrač zaslužio svojim nastupima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najviše igrača u idealnu postavu njemačkog prvenstva dao je prvak Bayern, njih četvoricu, dok je Hoffenheim sljedeći na tom popisu sa trojicom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Andrej Kramarić ove je sezone odigrao 34 prvenstvene utakmice za trećeplasirani klub njemačkog prvenstva. U uspjesima momčadi sudjelovao je sa 13 golova i osam asistencija.

Idealnu momčad Bundeslige za sezonu 2017/18 u izboru Kickera čine:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Casteels (Wolfsburg) - Boateng (Bayern), Naldo (Schalke), Hummels (Bayern) - Bender (Leverkusen), Schulz (Hoffenheim), Aranguiz (Leverkusen), Rodriguez (Bayern) - Kramarić (Hoffenheim), Lewandowski (Bayern), Gnabry (Hoffenheim).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo