OGROMAN PEH DINAMOVIH KRVNIKA: / Ostali su bez golmana!

Image
Foto: AFP, OLI SCARFF

Newcastle je očajno otvorio novu sezonu u Premiershipu, nakon osam kola još uvijek nemaju pobjedu, ali to nije najgora vijest za klub sa sjevera Engleske.

12.10.2015.
16:55
AFP, OLI SCARFF
VOYO logo

Ostali su bez oba golmana. Prvo se ozlijedio pričuvni vratar Karl Darlow, da bi za vikend doživjeli ogroman udarac. Nizozemski reprezentativac Tim Krul je pokidao ligamente koljena na kraju kvalifikacija za EURO 2016. godine u Kazahstanu i propustit će cijelu sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako su ostali na samo trećem golmanu - Robu Elliotu koji je proteklih godina uglavnom gledao utakmice iz svečane lože. Čovjek je u zadnjih pet sezona odigrao samo 16 natjecateljskih utakmica za Newcastle. Sad će morati u vatru, a njegova pričuva bit će tek 18-godišnji Freddie Woodman koji je ekspresno vraćen sa posudbe, kalio se u četvrtoligašu Crawley Townu.

I tu lošim vijestima nije kraj. Kako je prijelazni rok završen, Newcastle do siječnja 2016. godine ne može dovesti novog igrača. Po pravilima Premiershipa, tek ukoliko se ozlijede svi prijavljeni vratari, dakle Elliot i Woodman, onda bi klub imao pravo dovesti novog igrača na posudbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kakav im je kadar preostao, možda i to ne bi bilo najgora opcija. Prije 20-ak godina bili su sila u engleskom nogometu, igrali i Ligu prvaka (izbacili Dinamo), a danas su na putu u drugu ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo