Legendarni centarfor Vatrenih koji je proteklih dana bio na udaru sa svih strana jer je netragom nestao iz domovine u kriticnom trenutku za nogomet, a zatim i osvanuo na drugom kraju planete. Suker je, podsjetimo u Aziji, tocnije u Bangkoku, te se javio novinaru RTL-a.

"Rekao je da je ogorcen napadima na Savez i svoju funkciju. Rekao je da nije pobjegao i da je na vec unaprijed dogovorenom putu na kojem dogovara unosne poslove za HNS. Sto se tice slucaja Hajduk i neodigranog derbija, rekao je kako njegovo prisustvo ne bi promijenilo mnogo, te kako je u stalnom kontaktu sa svojim operativcima i kada se vrati da je spreman sjesti i rijesiti probleme. Isto tako, dodao je kako je u posljednjih deset dana shvatio tko su mu zapravo prijatelji", kazao je novinar koji je pricao s prvim covjekom naseg nogometa.

Predsjednik HNS-a je, kako donosi RTL i najavio pravne korake. Najavio je tuzbu protiv bivseg dopredsjednika HNS-a, Ivana Brlekovica, koji je izjavio kako je cuo da je Suker za jednog svog boravka u SAD-u potrosio 300 tisuca kuna na kartici HNS-a.

Suker je za RTL izjavio da kao nije potrosio ni lipe, kako ce tuziti te kako besplatno radi za dobrobit hrvatskog nogometa.