Napokon: Javio se Suker i najavio ono sto se nece svidjeti mnogima!

Predsjednik HNS-a Davor Suker je progovorio i za hrvatske medije o cijelokupnom cirkusu u domacem nogometu koji se dogodio proteklih tjedana.

3.12.2014.
19:50
VOYO logo

Legendarni centarfor Vatrenih koji je proteklih dana bio na udaru sa svih strana jer je netragom nestao iz domovine u kriticnom trenutku za nogomet, a zatim i osvanuo na drugom kraju planete. Suker je, podsjetimo u Aziji, tocnije u Bangkoku, te se javio novinaru RTL-a.

"Rekao je da je ogorcen napadima na Savez i svoju funkciju. Rekao je da nije pobjegao i da je na vec unaprijed dogovorenom putu na kojem dogovara unosne poslove za HNS. Sto se tice slucaja Hajduk i neodigranog derbija, rekao je kako njegovo prisustvo ne bi promijenilo mnogo, te kako je u stalnom kontaktu sa svojim operativcima i kada se vrati da je spreman sjesti i rijesiti probleme. Isto tako, dodao je kako je u posljednjih deset dana shvatio tko su mu zapravo prijatelji", kazao je novinar koji je pricao s prvim covjekom naseg nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik HNS-a je, kako donosi RTL i najavio pravne korake. Najavio je tuzbu protiv bivseg dopredsjednika HNS-a, Ivana Brlekovica, koji je izjavio kako je cuo da je Suker za jednog svog boravka u SAD-u potrosio 300 tisuca kuna na kartici HNS-a.

Suker je za RTL izjavio da kao nije potrosio ni lipe, kako ce tuziti te kako besplatno radi za dobrobit hrvatskog nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo