OGLASIO SE SUDAC KOJI JE PRVO UDARIO IGRAČA, A ONDA GA ISKLJUČIO: / 'Ispričavam se, bila je to neugodna i nespretna gesta'

Image
Foto: Screenshot

Chapron je slučajno sapleten od strane igrača Nantesa, a zatim ga je u padu prvo udario nogom te mu pokazao drugi žuti karton

15.1.2018.
18:17
Screenshot
VOYO logo

Nesvakidašnja situacija dogodila se jučer na utakmici između Nantesa i PSG-a. Gosti su pobijedili golom Di Marije, ali utakmicu je obilježilo nevjerojatno ponašanje glavnog suca utakmice Tonyja Chaprona.

Naime, prilikom vraćanja u obranu u jeku napada PSG-a, Nantesov Diego Carlos slučajno je sapleo Chaprona koji je potom pao. Situacija je to koja nije neobična na nogometnim terenima, ali pravi šok uslijedio je odmah nakon toga - sudac je nogom udario igrača koji ga je srušio!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali tu nije stao nego mu je pokazao i drugi žuti karton te ga tako poslao na tribine, a sam Carlos u nevjerici je gledao što mu se događa. Niti ostalim igračima Nantesa nije bio jasan postupak suca koji je očito počeo i izmišljati pravila:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvo mi je rekao da se poskliznuo i da je dobio udarac. Možda je ispod sudačkog imao PSG-ov dres, ne znam. Ovo je skandal. Pitao sam ga zašto je svirao prekršaj, rekao mi je da je to novo pravilo od ljeta", rekao je napadač Nantesa Bammou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Refleksno sam produžio svoju nogu prema njemu'

A o cijeloj situaciji u ponedjeljak poslijepodne oglasio se i sam Chapron:

"Osjetio sam da me Carlos udario, osjetio sam jaku bol i zbog tog šoka refleksno sam produžio svoju nogu prema njemu. Bila je to neugodna i neprikladna gesta. Želim se ispričati Diegu Carlosu, a dodatni izvještaj poslan je Disciplinskoj komisiji kako bi se crveni karton kojeg je dobio mogao povući, jer je očito da je ono što mi je napravio bilo nenamjerno", rekao je ratoborni sudac, a prenosi Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A čini se kako Chapron nakon svega ipak neće neko vrijeme suditi:

"Sudačka komisija povukla je Tonyja Chaprona s utakmice Angersa i Troyesa koju je trebao suditi. Suspendiran je do okončanja istrage", objavio je francuski nogometni savez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo