'Vruća stolica' / Oglasio se predsjednik Genoe: 'Jurić zasad ostaje na klupi, ali mora ubrzo početi pobjeđivati'

Image
Foto: EXPA/PIXSELL

Osim što je pod vodstvom Jurića Genoa pet utakmica bez pobjede, prestao je zabijati i sjajni mladi Poljak Krzysztof Piatek

13.11.2018.
16:10
EXPA/PIXSELL
VOYO logo

Iako su talijanski mediji ustvrdili u ponedjeljak kako je Ivan Jurić praktički bivši i da Genoa pregovara s drugim stručnjacima, hrvatski trener ostaje na klupi...

Talijanska novinska agencija ANSA u ponedjeljak je Ivana Jurića proglasila bivšim i poručila kako je glavni favorit za njegovog nasljednika Igor Tudor koji je prema tim tvrdnjama bio u poodmaklim pregovorima te je još jučer trebala biti potvrđena promjena trenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim predsjednik Genoe Enrico Preziosi ima drugačije mišljenje i Jurić još neko vrijeme sigurno ostaje na klupi, ali mora početi pobjeđivati ako želi voditi Genou duže vrijeme.

"Momčad pokazuje neke ohrabrujuće znakove, igramo bolje i više nemamo onih epizoda kakve smo imali pod vodstvom Ballardinija. Međutim svi smo vezani uz rezultat i moramo početi pobjeđivati. Sada imamo dva tjedna priprema za derbi sa Sampdorijom", istaknuo je Preziosi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim što je pod vodstvom Jurića Genoa pet utakmica bez pobjede, prestao je zabijati i sjajni mladi Poljak Krzysztof Piatek.

"Nisam zabrinut za njega, imao je i u subotu neke prilike i vrlo brzo počet će opet zabijati", kaže predsjednik kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo