OGLASIO SE POTJERANI I UTUČENI TRENER: / 'Sin mi je od šoka završio na hitnoj, cijeli svijet je vidio tu sramotu'

Image
Foto: PIXSELL/Screenshot

Tjedan iz noćne more za 44-godišnjeg stručnjaka Marija Tota okončan je gubitkom posla. Istra 1961 je u petak potvrdila da je prekinula suradnju s njim, a uskoro se oglasio i on sam.

19.5.2017.
15:08
PIXSELL/Screenshot
VOYO logo

Ranije ovaj tjedan igrači Istre 1961 su otkazali poslušnost Totu. Zamjerili su mu što je mijenjao stavove nakon razgovora s čelnicima kluba, odnosno što je navodno jedno govorio njima, a istovremeno slušao upravu koja je inzistirala da krene s forsiranjem mlađih igrača. Igrači su potpisali peticiju protiv Tota i momčad je na ligaški dvoboj protiv Dinama u Zagreb krenula bez trenera kojeg nisu htjeli u autobusu, ali se i on ipak naknadno uputio prema Maksimiru.

Image
PULSKI CIRKUS DOBIO EPILOG: /

Igrači slave pobjedu, Marijo Tot potjeran s klupe Istre

Image
PULSKI CIRKUS DOBIO EPILOG: /

Igrači slave pobjedu, Marijo Tot potjeran s klupe Istre

'Odlazim iz sredine u kojoj me ne žele'

No, igračima to nije najbolje sjelo pa su se uoči utakmice okupili ispred klupe i zajednički okrenuli leđa Totu. Na simbolički su mu način tako još jednom poručili da ne žele da ih vodi i da ga ne smatraju svojim trenerom. Uprava kluba im je na koncu ispunila želju i smijenila trenera koji je 2011. kratko vodio Dinamo nakon odlaska Vahida Halilhodžića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kako se osjećam? Super, jer odlazim iz sredine u kojoj me ne žele. Bila je ovo jedna od najuspješnijhih sezona u povijesti Istre, a ja dobijem otkaz!? Eto, to je klupska odluka", rekao je Tot za 24 sata.

'Nikad u životu to nisam doživio'

Vratio se potom još malo na ovotjedne događaje, posebno na maksimirsko okretanje leđa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To nikad u životu nisam doživio, niti neću. Zapravo, to nitko nikada nije doživio. Sin mi je od šoka završio na hitnoj! Ne mogu vjerovati da se to dogodilo. Pa ta slika je išla u cijeli svijet, svi su vidjeli tu sramotu", zaključio je smijenjeni trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo